Rotpunkt garderobevalg
Innredning

Design garderobeskap enkelt

For at garderoben skal fungere i hverdagen, må den være funksjonelt innredet med alle elementene du trenger. Unike og personlige løsninger er derfor veien frem når du trenger å finne din nye garderobe. På Rotpunkt tilbyr vi deg individuelt tilpasset garderobeskap som oppfyller alle krav du måtte ha.

Design din egen garderobe

Nå er slutt med å velge tradisjonelle standardløsninger når garderoben trenger oppdatering. Med ulike behov, varierende plass og individuell stil, er de klassiske standardløsninger ikke lenger på toppen av ønskelisten. I stedet tilbyr Rotpunkt at du nå kan bli med i den faktiske designprosessen når din neste garderobe skal settes sammen.

Med individuelt tilpassede løsninger, er vi sikker på å skape fornøyde kunder, som får den rette designen og en funksjonalitet som bidrar til å gjøre hverdagen enklere.

Design unike garderobeløsninger

Alle ønsker noe som er unikt. Derfor tilbyr Rotpunkt deg også muligheten til å sette sammen og designe garderobeskap ved å kombinere våre mange forskjellige elementer for å få det til å fungere i din personlige stil og smak.

Med mer enn 300 standardfarger og 26 forskjellige skrogfarger finner du utallige kombinasjoner, slik at du kan sette sammen garderober i alle farger. Hvis du er i tvil, er vårt profesjonelle personale klar til å hjelpe med råd og veiledning om stil, interiørdesign og praktiske funksjoner.

Våre skap er også PEFC og FSC-sertifisert, noe som betyr at alle elementer er laget med respekt for naturressursene. Med vår Greenline Bioboard miljøvennlige produksjon skaper vi også et økologisk og økonomisk system som sikrer stabilitet og kvalitet i selve produksjonen.

Få mer garderobeskap

Hvis du trenger å se de forskjellige modellene i virkeligheten, inviterer vi deg til en Rotpunkt-butikk, som du finner på flere steder i landet.

Her er vi klare til å ønske deg velkommen med nødvendig hjelp, slik at vi sammen kan sette sammen din drømmegarderobe.

Din garderobedrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på garderoben din.