Rotpunkt kjøkkenvalg
Garderobe

Be om tilbud på garderobe fra Rotpunkt

Hos Rotpunkt får du alt – vakre design med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og høy kvalitet. Dette gjelder uansett om du velger garderobe med tradisjonell design, eller hvis du vil ha et mer skreddersydd garderobetilbud – alltid konkurransedyktige priser.

Vi fører markedets absolutt største og mest fargerike utvalg av blant annet grepsfrie garderobeløsninger. Du finner vårt store utvalg med:

  • Holdbar og miljøvennlig produksjon med Greenline Bioboard-serien
  • FSC- og PEFC-sertifisering – din garanti for førsteklasses kvalitet
  • Tysk grundighet i kombinasjon med skandinavisk design

Vi forteller gjerne våre kunder om vårt store utvalg. Det kan virke litt overveldende, men vi gjør det enkelt for deg med hjelp av våre profesjonelle rådgivere. Du kan velge fra:

  • 26 forskjellige skrogfarger
  • 300 + forskjellige standardfarger
  • Et vell av former og størrelser på skap
  • Tilbehør i form av grep, ben, speil eller belysning

Vi ønsker deg velkommen i en av våre utstillinger. Her finner du et bredt utvalg av populære modeller innen både moderne og klassiske skapelementer.

Våre profesjonelle rådgivere vil gjerne snakke med deg om dine behov og ønsker. Vi har mange års erfaring innen smart og funksjonell interiørdesign, plassoptimalisering og ergonomi. Løsningen skal ikke bare kle rommet – det må også være et komfortabelt løsning å gjøre bruk av. Hos Rotpunkt tilbyr vi både delvise og komplette løsninger. Viktigst av alt, vi sørger for å matche dine garderobedrømmer. Be om tilbud allerede i dag og kom et skritt nærmere den perfekte garderoben.

Din garderobedrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på garderoben din.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.