Rotpunkt kjøkkenvalg
Kjøkken

Kjøkken

Er du ute etter et kjøkken i førsteklasses kvalitet, hvor du selv kan velge farge, materialer, grep og alle de andre viktige, men vanskelige beslutninger som må gjøres om et nytt kjøkken, er Rotpunkt Kjøkken klar til å hjelpe deg med profesjonelle råd og flotte kjøkkenløsninger.

Enten du vil ha et tradisjonelt kjøkken eller et design kjøkken, vil du sikkert finne den perfekte løsningen på Rotpunkt Kjøkken. Vårt populære utvalg inkluderer:

 1. Kvalitetskjøkken
 2. Skap og dørfronter i mange varianter
 3. Et bredt utvalg av grep
 4. Benkeplater
 5.  Vask og armatur
 6. Hvitevarer

På Rotpunkt Kjøkken tilbyr vi totalløsninger av smarte og funksjonelle kjøkken, med alt hjertet kan ønske seg i kjøkkenelementer og kjøkkenutstyr. Her finner du alt i høyeste kvalitet til attraktive priser.

Nytt kjøkken

Å velge et nytt kjøkken er ofte en stor beslutning, men heldigvis også en veldig spennende prosess. Det er på kjøkkenet at familien tilbringer mange timer om dagen.

Det er på kjøkkenet man spiser, snakker sammen og hygger seg. Det er her at maten tilberedes for hverdag og fest. Det er her som stort som smått blir tilberedt for familiens hygge og velvære, så det er uten tvil et av husets viktigste rom.

Kvalitet, design og funksjonalitet går alltid sammen når du velger en din foretrukne kjøkkenløsning fra Rotpunkt Kjøkken.

Kjøkkenkvalitet

På Rotpunkt Kjøkken selger vi bare kvalitetskjøkken, så uansett hva du velger, får du et kjøkken som tåler hverdagsbruk, holder på lakk, farger og på kjøkkenutstyret. Et kjøkken fra oss er av tysk opprinnelse, og tyskerne er kjent for sin grundighet – våre kjøkken er ikke noe unntak. Vi er stolte av å tilby:

 • Tysk kvalitet
 • Skandinavisk design
 • Holdbare materialer
 • Sertificering i henhold til alle gjeldende standarder

Alle detaljer er ivaretatt når valget faller på våre alltid profesjonelle kjøkkenløsninger. Og det er ofte disse viktige detaljene som gjør hele forskjellen.

Vi er glade for å hjelpe deg med å lage din optimale planløsning, og å skape en rød tråd gjennom hele designet med topp funksjonalitet.

Kjøkkentrender

Hos Rotpunkt Kjøkken finner du alltid det nyeste innen kjøkkendesign. Vi har full kontroll over kjøkkentrender og er stolte av det brede produktspekteret som vi kan tilby deg.

Vi vet at både fargevalg og materialvalg er avgjørende for at du skal være fornøyd med ditt valg, så vi tilbyr alltid kvalitetskjøkken i en rekke  trendy farger:

 • Mer enn 300 standardfarger
 • 26 skrogfarger

Innred ditt kjøkken slik du alltid har drømt om, med akkurat den fargen du ønsker deg. Med vår brede fargepalett er vi sikre på at vi matcher alle spørsmål du måtte ha.

Vi tilbyr et alltid oppdatert produktprogram og er stolte av de mange positive tilbakemeldingene vi mottar fra våre kunder, både på valg av farge og stil for sitt nye kjøkken.

La vår brede kunnskap og erfaring hjelpe deg på vei til et vakkert og trendy kjøkken, som skal vare i mange år framover. Et Rotpunkt kjøkken er et kvalitetskjøkken.

Kjøkkeninspiratjon

Hos Rotpunkt kjøkken ønsker vi å gjøre det enkelt for deg å velge nytt kjøkken. Derfor vil du finne et vell av smarte kjøkkenløsninger, som du kan dra nytte av og bli inspirert av på dette nettstedet.

Her finner du mye inspirasjon for å sette sammen alle viktige elementer som er en del av et moderne   og funksjonelt kjøkken. Hvert element har sin egen seksjon med inspirasjon tilrettelagt for deg. Så du søker bare etter armatur og lar deg inspirere. Det samme gjelder for benkeplater, skapelementer, hvitevarer etc.

Vi har gjort det enkelt for deg å finne akkurat den kjøkkenkomposisjonen som vil gjøre hele forskjellen for deg.

Velg ditt eget kjøkken

Med valget av et Rotpunkt-kjøkken vil du oppdage enestående muligheter. De mange forskjellige løsningene vi tilbyr er nesten for gode til å være sanne. Vi garanterer for gjennomtestede og kvalitetssikrede løsninger.

Det skal være plass til hygge, gode arbeidsforhold for god mat, men mest av alt må kjøkkenet ditt fungere. Vi hjelper deg gjerne med det. Her kan du for eksempel velge mellom:

 • Malte høyglans fronter
 • Matt overflate i forskjellige farger
 • Laminat i mange farger
 • Tre

Vi hjelper deg med å vurdere ulike fronter, og med planløsningen av ditt kjøkken.

Vi kan tilby alt fra klassiske til ukonvensjonelle moderne løsninger, helt i tråd med din spesielle kjøkkendrøm.

Med eller uten grep

Våre kvalitetskjøkken er tilgjengelig i en rekke varianter. Her finner du kjøkkenløsninger med og uten grep. Vi har markedets absolutt største grepsløse utvalg

Vi tilbyr et vell av løsninger når det gjelder vakre og moderne design. Tidløs eller trendy, fargerik eller enkel – våre kjøkken kan kombineres og monteres helt i tråd med dine ønsker.

Din totale leverandør

Du vil alltid finne et omfattende produktspekter på Rotpunkt Kjøkken. I tillegg til smarte kjøkkenløsninger tilbyr vi også et bredt spekter innen.

 • Bad
 • Garderobe

Vi tar gjerne en helhetlig Rotpunkt-vurdering av dine muligheter til å skape en mest mulig strømlinjeformet totalplan for disse viktige rom i hjemmet ditt.

Miljøvennlig produksjon

Rotpunkt Kjøkken tilbyr naturligvis kjøkkenelementer fremstilt i en miljøvennlig produksjon. Vi har:

 • Greenline Bioboard miljøvennlig produksjon
 • PEFC og FSC sertificering

Våre skrogelementer er laget av maiskolber. På den måten bidrar vi til å beskytte miljøet og klimaet. Med våre sertifiseringer tar vi hensyn til både sosiale forhold, arbeidsmiljø og klima.

Ved å bruke vår Greenline Bioboard-produksjon, kan vi dermed redusere forbruket av tre med så mye som 37%. Vi bidrar til å bevare verdens naturlige skoger og reduserer dessuten også skrogets vekt med så mye som 30%.

Hva koster et nytt kjøkken?

Prisen på nytt kjøkken avhenger stort sett av hvordan du velger å sette sammen ditt nye kjøkken. De avgjørende prisfaktorene inkluderer:

 1. Valg av materialer
 2. Valg av antall kjøkkenelementer
 3. Valg av benkeplater
 4. Valg av servant og armatur
 5. Valg av hvitevarer
 6. Valg av delvis eller totalløsning

Få faglig rådgivning

Et nytt kjøkken kan gjøre en stor forskjell for både store og små og unge så vel som eldre mennesker. På Rotpunkt Kjøkken baserer vi våre faglige råd på mange års erfaring og knowhow.

Når vi hjelper deg med å utforme den optimale kjøkkenløsningen, tar vi hensyn til:

 • Ergonomi
 • Funksjonalitet
 • Ressursoptimalisering
 • Tidsbesparelser

For eksempel kan riktig kjøkkenløsning spare deg tid på en ofte travel dag? Har du tenkt på ergonomiske løsninger slik at du ikke får ryggsmerter når du tilbringer tid på kjøkkenet ditt? Hvordan plasseres de forskjellige skapene i forhold til arbeidsflyten din på kjøkkenet?

Vi hjelper deg med store og små valg, fordi vi vet hvor viktig alle disse spørsmålene er for sluttresultatet – vi er bare fornøyd når du er fornøyd.

Alle våre dedikerte og erfarne medarbeidere er klare til å hjelpe deg. Her kan du få gode råd og sparring om dine kjøkkendrømmer.

Kjøkkendrømmer går i oppfyllelse

Vi vet at våre materialer er av høyeste kvalitet, og våre kjøkkenløsninger er alltid basert på en god dialog med deg slik at vi kan imøtekomme dine krav og ønsker.

«Kjøp nytt kjøkken fra Rotpunkt Kjøkken, og du vil ikke angre»

Ovennevnte motto er en del av vår forretningsfilosofi, og derfor er det viktig for oss at du blir 100% fornøyd med ditt nye kjøkken.

Kontakt oss for et gratis og uforpliktende tilbud i dag, eller snakk med oss ​​om dine valg – vi garanterer at du blir hyggelig overrasket.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.