Våre butikker


Avtal møte


Kjøkkeninspirasjon

En verden av kombinasjoner Drømmer du om et nytt, skreddersydd og moderne kjøkken? Vårt brede produktutvalg er en av våre største styrker og det synes. Våre kjøkkenkonsulenter elsker å kombinere modeller, farger og former for å få et kjøkken spesielt tilpasset deg.
Serie: Zerox +

Mørkt kjøkken med mye plass

Serie: Smala +

Grønt kjøkken med en moderne ramme

Velvet-Green
Serie: Zerox +

Kjøkken med overskap og øy

Beach-Grey
Serie: Zerox +

Lyst fingeravtrykk-fritt kjøkken med kjøkkenøy

Beach-Grey
Serie: Wood Unlimited +

Moderne kjøkken i tre

New Forest Oak
Serie: Zerox +

Romslig kjøkken i mørk treimitasjon

Serie: Wood Unlimited + Zerox +

Skandinavisk kjøkken

New Forest Oak
Serie: Wood Unlimited + Pavilo +

Lyst og moderne kjøkken

New Forest Oak
Serie: Wood Unlimited +

Moderne og rustikk kjøkken i tre

Old Wild Oak WU
Serie: Wood Unlimited + Zerox +

Ekstra matt, helt uten fingermerker

Vi gjør din kjøkkendrøm til virkelighet

Det er dette vi gjør i Rotpunkt, kjør kjøkkendrømmer til virkelighet – vi hjelper deg tydeliggøre dine drømmer og overgår de gjerne. Et funksjonelt og flott kjøkken blir til via dialog og magien som skapes mellom kjøkkenkonsulent og deg. Vi fokuserer på:

  • Smart og funksjonelt design, som varer.
  • Høy kvalitet og slitesterke materialer
  • Miljøvennlige materialer

Inspirasjon til nytt kjøkken kan komme fra mange steder, men med manke spennende utstillinger i våre butikker anbefaler vi å ta turen innom din nærmeste Rotpunkt forhandler. Sammen finner vi den løsningen som møter dine ønsker til farge, matereiale, innredning og funksjonalitet.

 

Få kjøkkeninspirasjon og tips til innredning

Inspirasjon til mulige kjøkkenløsninger kan man få på mange ulike måter. I tillegg til våre utstillinger, vil du i vår spennende katalog se mange av de ulike mulighetene som finnes med et kvalitetskjøkken fra Rotpunkt.

Vi gir deg inspirasjon, trender og profesjonell rådgiving om våre kjøkken. Visste du forresten at ved å velge et kjøkken fra Rotpunkt, vil du få et miljøvennlige kjøkken? Ved å bruke blant annet mais i vår produksjon av moduler, reduseres bruken av tre med 37%. Dette resulterer i svært slitesterke elementer som også veier mindre. Faktisk reduseres vekten på modulene med hele 30%. Produktene våre fremstilles av:

  • Greenline Bioboard miljøvennlig produksjon
  • FSC og PEFC sertifisering.

I tillegg til spennende inspirasjon til ditt kommende kjøkken, er våre dedikerte og dyktige rådgivere alltid klare for å hjelpe deg i prosessen mot ditt drømmekjøkken.

Du finner våre butikker flere steder i landet, hvor våre kjøkkenkonsulenter står klare for en hyggelig prat og viser deg gledelig rundt i våre utstillinger.