Rotpunkt kjøkkenvalg

Skap det komplette utseendet på kjøkkenet ditt med benkeplater i stål

Når du skal velge materialer til kjøkkenet, er det en rekke faktorer som er viktig å ta hensyn til. Ved valg av benkeplate, må du tenke på ting som vedlikehold og rengjøring. Akkurat som det også er av stor betydning hvor mye innvirkning benkeplaten skal ha på helhetsinntrykket av kjøkkenet.

Hos Rotpunkt har vi profesjonelle løsninger for deg som ønsker det unike uttrykket med en følelse av egenart. Vi tilbyr skreddersydde benkeplater i stål, hvor kun fantasien setter grenser for uttrykk, form og størrelse.

Ved å velge benkeplater i stål får du et stort antall fordeler, som du over tid ikke vil være uten. Med en solid benkeplate i stål er det nesten umulig å lage riper eller andre former for skrammer. Dette betyr at benkeplaten er lett å holde ren og lett å vedlikeholde selv etter mange års bruk. Ved å velge den stabile stålplaten, får du også en mer varmebestandig og motstandsdyktig benkeplate sammenlignet med den vanlige benkeplaten i rustfritt stål.

Med benkeplater i stål får du en praktisk og funksjonell løsning uten å gå på kompromiss med kvalitet og fin design. Du har fortsatt muligheten til å gjøre de individuelle tilpasningene som gir det perfekte uttrykket for kjøkkenet ditt, samtidig som du gir deg selv en eksklusiv følelse i et av hjemmets viktigste rom.

Flere fordeler med benkeplater i stål

Med det lekre og stilrene utseendet med en benkeplate i stål, får du ikke bare funksjonaliteten fra materialets fordeler. Fra et designperspektiv har du også muligheten til å komplementere de andre apparatene på kjøkkenet, som du kan velge med samme overflate. På denne måten kan du lage et stilig og eksklusivt uttrykk, hvor de enkelte elementene hører sammen.

På samme måte kan du skape en sammenheng mellom servant, inventar og benkeplaten ved å la alt gå opp i en integrert løsning. Du unngår også sammenføyninger hvor smuss og andre ting kan samles når du velger en «usynlig» overgang fra benkeplaten til vasken, basert på måten den sveises, slipes og poleres på.

Det hygieniske aspektet kan man heller utelukke. En benkeplate i stål er enkelt å holde ren og med praktisk bruk betyr det også at det er antibakterielt. På grunn av den glatte og lukkede overflaten betyr det at bakteriene ikke kan trenge inn i selve benkeplaten.

I tillegg vil kjøkkenet også virke større, siden benkeplaten bidrar til å gjøre rommet mer lyst. En spesielt god løsning hvis du ikke har så mye plass og derfor vil bruke den optiske effekten.

Benkeplater i stål på individuelle mål

Når du designkjøkkenet ditt hos Rotpunkt, tilbyr vi selvfølgelig individuell tilpasning av de forskjellige elementene i planløsningen. Valget av en benkeplate i stål er ikke noe unntak. Her kan vi tilby tilpasning og skjæring med fokus på individuelle detaljer. Det er nettopp dette som skaper en finish som gir ønsket wow effekt.

Vårt profesjonelle personale er selvfølgelig klar med veiledning for å velge riktig benkeplate. Her er du velkommen til å oppleve de fantastiske produktene i virkeligheten, og du har også mulighet til å stille spørsmål.

Selvfølgelig, for å få drømmer og budsjetter til å gå opp, er det viktig å gjøre forskjellige valg i designprosessen. Spesielt hvis du vil ha en eksklusiv benkeplateløsning som dette. Hos Rotpunkt er vi imidlertid eksperter på dette fagfeltet, og vil alltid kunne hjelpe deg med et kostnadsoverslag på ditt fremtidige kjøkkenprosjekt. På den måten har du alltid oversikt over muligheter og det som er praktisk mulig.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.