Rotpunkt kjøkkenvalg
Benkeplate til ditt kjøkken

Benkeplater som topper hele utseendet til kjøkkenbenken

Når du ser på et kjøkken, er et av de essensielle elementene benkeplatene du har valgt. Det er i høy grad med på å fremheve den stilen du har valgt på kjøkkenet. Samtidig er det også benkeplatene som skal utgjøre de daglige arbeidsstasjonene for flere forskjellige formål, og derfor må det også ha en praktisk konstruksjon.

Bestem din egen unike benkeplate på mål og få en løsning som gir et komplett utseende til kjøkkenet ditt. Med fokus på detaljer, egenskaper og forskjellige avrundinger, behøver ingenting å være overlatt til tilfeldighetene, og det kan sees når det ferdige resultatet er klart.

Rotpunkt tilbyr et stort utvalg i ulike kjøkkenbenker etter mål. Her kan du velge mellom et stort utvalg av forskjellige materialer og på den måten skape det rette utseendet til ditt nye unike og personlig kjøkken.
Benkeplater på mål
Hos Rotpunkt tror vi at man kommer lengst med de personlige og individuelle løsningene. Derfor er det også viktig for oss å tilby benkeplater som er tilpasset dine spesifikke behov. Har du en drøm om et bestemt materiale, eller vil du utheve forskjellige detaljer på kjøkkenet, så gjør vi din drøm til virkelighet.

Med benkeplater som er individuelt tilpasset, unngår du også halvløsninger som skaper dumme hjørner eller et irritasjonspunkt hver gang du ser på det.

Her på hjemmesiden kan du hente mye inspirasjon til nye benkeplater på kjøkkenet. Her kan du lese mer om de forskjellige materialene og slik finne den rette løsningen for deg.
Benkeplater med vask
Når du velger benkeplater på mål, må du også tenke på noen praktiske elementer. For eksempel, hvor vil du ha en vask, skal det være mye eller lite benkeplass, skal benkeplassen deles opp eller har du andre ideer for hvordan det perfekte kjøkkenet skal virke?

Dette er også derfor vi tilbyr individuelle løsninger når du skal velge nye benkeplater.
Se vårt benkeplateutvalg
Hos Rotpunkt tilbyr vi et stort utvalg av benkeplater i mange materialer. Vil du ha det praktisk, slik at du kan jobbe på benkeplaten, uansett hva du står med, kaldt eller varmt. Da bør du velge en av de mange benkeplater i et solid og varmebestandig materiale.

Hvis du i stedet heller mot det varme utseendet med et eksklusivt uttrykk, hvor kvaliteten på materialvalget virkelig er i front. Kanskje du burde se på vårt store utvalg av benkeplater i flere forskjellige treslag.

Her er det igjen viktig å tenke på kjøkkenet som et helhetlig uttrykk, hvor de enkelte delene må spille sammen for å skape en wow-effekt.Få råd og veiledning fra våre konsulenter

Våre konsulenter er klare med gode råd og veiledning for å hjelpe deg med valg av benkeplater. Vi er eksperter i personlige og unike løsninger som oppfyller drømmene dine innenfor budsjett.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.