Rotpunkt kjøkkenvalg
Bondekjøkken

Få et bonderomantisk kjøkken og gjør hjemmet enda mer spesielt.

Det finnes flere forskjellige stiler og design for å velge et bondekjøkken. Hva du og din familie vil, avhenger i stor grad av hva behovene er, og ikke minst hvilket design dere foretrekker. Som alltid kan våre profesjonelle rådgivere hjelpe deg med å finne den beste løsningen.

I tillegg er vi også eksperter på hvitevarer. Dette sikrer deg at vi tar hensyn til stil og design også i den mer rustikke og romantiske stilen. Vi tror at et kvalitetskjøkken første er kvalitet når du får hjelp fra noen som er eksperter på alle aspekter av kjøkkenet. Videre får du et kjøkken med absolutt topp kvalitet. Ikke bare selve designet, men også det du ikke ser. Derfor er våre produkter laget med Greenline Bioboard-produksjon, som sikrer miljøvennlige produkter.

Vi vet at det finnes et vell av ulike behov og preferanser. Derfor tilbyr vi selvfølgelig tilsvarende mange stilarter og design. Det er det viktig for oss at du og din familie alltid er med i prosessen med valg av et nytt kjøkken.

Velg et fransk bonderomantisk kjøkken som skiller seg ut fra den klassiske skandinaviske stilen.

Et kjøkken i fransk bonderomantisk stil har hovedfokus på matlagingen og alt som det innebærer. Kjøkkenet og stilen er litt forskjellig fra den klassiske skandinaviske stilen, fordi den er mørkere og enda mer rustikk. Omvendt passer det perfekt for familien som setter pris på mørke farger. Videre er den franske stilen kjent for å ha ekstra plass til å utfolde sine gastronomiske ferdigheter, ofte med en kjøkkenøy, slik at du kan samle hele familien på kjøkkenet. Enten til middag eller for den saks skyld til hverdagshygge.

Selv om den franske stilen er et tidløst design. Dessuten er det et utrolig sjarmerende og romantisk kjøkken som kan inspirere deg og din familie til god mat og hygge i mange år framover. Vi tror at et godt designet kjøkken, som du bidrar til utformingen av sammen med våre rådgivere, gir ekstra glede og inspirasjon til matlagingen på kjøkkenet.

Omvendt, velg et moderne country-style kjøkken i den mer klassiske skandinaviske designen hvis den mørke stilen ikke passer deg og din familie

Med et moderne country-style kjøkken får du alt du kan drømme om i et kjøkken, helt tilpasset deg og din families stil. For eksempel kan vi hjelpe deg med et vell av forskjellige kjøkkengrep og -funksjoner. I tillegg har vi mer enn 300 standardfarger og 26 skrogfarger, som selvfølgelig er gratis. På denne måten kan du designe kjøkkenet ditt akkurat slik du vil. Det sikrer deg et kjøkken som du vil nyte mange år fremover.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.