Rotpunkt kjøkkenvalg
Ekstra matt uten fingermerker

Et moderne kjøkken med god plass

Kjøkkenet er satt sammen av:
Fronter: ZEROX HPL XT og CLASS VI
Farger: Umbra XT,
Lava XT og Black HL
Grep: Grepsfritt/ push-to-open, Handle rail G78K Carcase og Front material

Dette kjøkkenet som har ekstra matte fronter med ny nanoteknologi som reduserer fingermerker på overflaten, er rett og slett en drøm. Ekstra høyde på skrogene i kjøkkenøya gir meget god lagringsplass. Med 10 cm sokkel og 91 cm høye skuffer som er benyttet på hver side av sittesonen gir ekstra lagringsplass ettersom den nye dimensjonen gir større volum og bedre ergonomi. Sittesonen som er integrert i øya inviterer til mingling og gir deg en sosial sone som er perfekt når man skal nyte en god lunsj eller sene kvelder sammen med venner og familie. Valg av belysning gir en meget behagelig og deilig atmosfære i rommet.

Skapstammer / kjøkkenskrog

Kjøkkenskrog i fargen Lava er noe ikke mange andre har, og passer perfekt for deg som vil skape en spennende fargekombinasjon.

Skuffer og grep

Handle rail G78K Carcase og Front material

Benkeplaten

Det ligger i navnet til Solid Surface at det er vedlikeholdsfritt. Det faste overflatematerialet er laget av akryl og mineraler som er tilsatt til fargepigmenter.
Ler mer om Solid Surface her

Anbefalt belysning

Valg av belysning gir en meget behagelig og deilig atmosfære i rommet og understreker de flotte linjene som høyskapene gir.

Liker du denne kombinasjonen?
Last ned PDF for dette kjøkkenet

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.