Rotpunkt kjøkkenvalg
Grep for kjøkkendører

Nye grep til kjøkkendører og skuffer

For å gi kjøkkenet den siste finnish, er detaljer som kjøkkenndørhåndtak og skuffer viktige. Det kan bidra til å understreke ønsket stil og stemningen du vil ha på kjøkkenet. I tillegg må man også tenke på funksjonaliteten i det å ha et riktig grep. Dette er det som kan bidra til å gjøre arbeidet enklere i hverdagen når det skal gå fort, og du åpner og lukker skuffer og skap på en gang.

Nye kjøkkendørhåndtak kan også være en enkel måte å friske opp det gamle kjøkkenet på. Det trenger ikke å koste all verden, og det kan gi det gamle kjøkkenet et helt nytt utseende.

Besøk en av våre butikker

Håndtak til skuffer

Rotpunkt tilbyr et stort utvalg av spennende grep for skuffer. Her er både fokus på design, men også funksjonaliteten til det gode og faste grepet. Håndtakene kan mixes på tvers for å skape ditt eget personlige uttrykk.

Håndtak til kjøkkenskap

Med overskap stort sett hengene i hodehøyde, blir håndtakene du velger, også veldig synlige. Rotpunkt tilbyr et stort utvalg av grep. Det er selvfølgelig mulig å kjøre stilen hele veien gjennom og bruke det samme grepet på alle skuffer og dører. Eller sette sammen individuelle løsninger som gir kjøkkenet et personlig og unikt uttrykk.

Håndtaket er et viktig designelement

Selv om det kan virke som en liten ting, er grepene du velger for kjøkkendørene og skuffene med på å skape det endelige uttrykket på kjøkkenet. Derfor er det også det du velger ved slutten av selve designprosessen.

Når du har bestemt deg for hvilke materialer du vil ha i ditt nye kjøkken, kan du bruke grepene for å legge på siste finnish.

Hvordan velge grep for kjøkkenet

Er du i tvil om hvilket grep som vil gi den rette finishen, så guider vi deg gjerne gjennom alle mulighetene våre. Sammen ser vi på alt fra de klassiske til de kreative mulighetene for å lande på akkurat det du ønsker.

Rotpunkt kjøkkenvalg
Grep til Rotpunkt kjøkken

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.