Rotpunkt kjøkkenvalg
Hvitevarer

Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken et bredt utvalg av hvitevarer. Våre kjøkken konsulenter har inngående kunnskap på tvers av leverandørene og kan hjelpe deg velge de hvitevarene som passer ditt kjøkken og behov.

Hvitevarer til ditt drømmekjøkken

Drømmen om det perfekte kjøkkenet er ikke fullført før du står med det helt riktige kjøkken og hvitevarer. Hvitevarer er ikke bare produkter, men funksjonalitet som forenkler ditt dagligliv og lar deg skjemme deg bort. Her på Rotpunkt lar vi deg tilpasse mulighetene til din egen ønskede kjøkkenopplevelse og behov.
Komponer ditt komplette kjøkken.

Et komplett kjøkken med hvitevarer inkluderer typisk oppvaskmaskin, kjøleskap / fryser, stekeovn, induksjon eller gasskomfyr og en avtrekksvifte. For mer eksklusive behov, kan det også inneholde et vinskap eller ismaskin, slik at du kan avkjøle dine drinker på en varm sommerdag. Med en oppvarmingsskuff eller en espressomaskin kan du til enhver tid servere varm mat og drikke. Det finnes et mylder av elementer som du kan bygge inn som en integrert del av kjøkkenet ditt, men de må også passe til den valgte kjøkkenstilen. Vi tilbyr derfor et stort utvalg av forskjellige muligheter som vil passe til ditt moderne eller klassiske kjøkken.

Kun kvalitetsprodukter i nyskapende design

Hvitevarene skal matche med kvalitetskjøkken fra Rotpunkt på både kvalitet og design. Derfor forhandler vi kun anerkjente merkevarer i eksepsjonell kvalitet og funksjonell design. Kvalitet og funksjonalitet betyr mye på et kjøkken, da det er et rom du tilbringer mye tid. i.

Alle produkter og merker er nøye utvalgt for å matche vår ambisjon om å gi deg en kjøkkenopplevelse i en egen klasse. Fullfør din kjøkkendrøm i dag!

Rotpunkt kjøkkenvalg
Gaggenau
Velg Gaggenau hvitevarer til ditt nye Rotpunkt kjøkken.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.

+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte