Rotpunkt kjøkkenvalg
Hvite kjøkken

Hvitt kjøkken
Skal det være lyst? Skal det være lekkert? Skal det være moderne? Skal det være tidløst? Ønsker du hvite overflater og lyse nyanser, skal du velge et hvitt designkjøkken fra Rotpunkt.

Enten du vet nøyaktig hvordan et nytt hvitt kjøkken i ditt hjem burde se ut, eller hvis du mangler inspirasjon til planløsningen, er vi på Rotpunkt klare til å hjelpe deg. Vi har et stort antall inspirerende kjøkken, og vi er sikre på at vi kan finne den rette løsningen for deg og din familie.
Matt hvitt kjøkken
Er kjøkkenet for deg som liker den elegante designen som ikke trenger å trekke oppmerksomhet mot seg. Det er matt, det er dempet, det er elegant!
Hvitt høyglans kjøkken
Er kjøkkenet for deg som liker å vise frem kvaliteten på hjemmet. Du har et nytt flott kjøkken, og det oser av finish og ekstra touch, som gjør det til noe spesielt. Hvitt høyglans er for de kvalitetsbevisste forbrukerne som vet hva de vil ha.

Så om det er et stilig hvitt kjøkken, et hvitt høyglanskjøkken eller et matt hvitt kjøkken du vil, kan vi utvilsomt hjelpe deg. Vi har et stort utvalg, så det er lett å bli inspirert.
Hvite kjøkken
Hvis ditt nye kjøkken er hvitt er det mulig å benytte lyset fra utsiden optimalt. Det kan lyse opp store deler av huset hvis det plasseres optimalt. Hvite kjøkken kan utgjøre denne forskjellen.

Kjøkkenet skal være og er ofte et fokuspunkt for familien. Derfor er det åpenbart viktig med en innbydende, moderne og elegant design i et lyst kjøkken. Med den robuste tyske kvaliteten og den lette skandinaviske designen får du en unik løsning for ditt nye kjøkken når du velger et kjøkken fra Rotpunkt. Vi tror at kvalitet og design er nært knyttet sammen, og vi har derfor komponert denne unike løsningen av det beste tysk kjøkkenindustri har med det stilige skandinaviske utseendet.

På Rotpunkt tilbyr vi levering av komplette løsninger, slik at du får alt du trenger på ett sted for å realisere ditt nye komplette kjøkken. På denne måten sørger du for at kjøkkenet ditt er harmonisk, og at alle elementene i spiller perfekt sammen. Vi er overbevist om at dette vil gi deg best mulig løsning, og mest verdi igjen for ditt budsjett. Du kan være sikker på at både design, stil og funksjonalitet er topp. Vi tilbyr den optimale løsningen for deg inkludert den ekstra finishen når tingene passer perfekt sammen.

Vi er både PEFC og FSC-sertifisert. Dette er din garanti for at vi støtter bærekraftig skogbruk. Vi er opptatt av miljøet og setter vår ære i å utvikle løsninger og muligheter innenfor det beste for naturen. Våre skap er produsert av Bioboard, som er en helt unik produksjonsmetode, der blant annet majs brukes.

Les mer om hva denne revolusjonerende produksjonen innebærer:

https://no.rotpunkt.dk/greenline-bioboard/
Hvit kjøkkeninspirasjon
Med hvite kjøkken fra Rotpunkt er det ubegrensede muligheter for hva du kan oppnå med ditt nye kjøkken.

Når du sier ja til et Rotpunkt hvitt kjøkken, sier du også ja til et kjøkken som er moderne, elegant, robust, i høy kvalitet og stilrent.

Her på Rotpunkt er det lov å drømme stort. Vi er sikre på at vi kan hjelpe deg med å oppfylle drømmen din om et vakkert og unikt hvitt kjøkken. Kvalitetskjøkken og faglig råd er samlet her.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.