Rotpunkt kjøkkenvalg
Hvitt kjøkken

Skal det være hvitt? Skal det være lekkert? Skal det være moderne? Skal det være tidløst? Ønsker du hvite overflater og lyse nyanser, skal du velge et hvitt designkjøkken fra Rotpunkt.

Et lyst kjøkken gir deg muligheten å benytte det naturlige lyset optimalt. Det kan lyse opp store deler av huset hvis det plasseres optimalt. Kjøkkenet skal være og er ofte et fokuspunkt for familien. Derfor er det åpenbart viktig med et innbydende kjøkken. Med den robuste tyske kvaliteten og den lette skandinaviske designet får du en unik løsning for ditt nye kjøkken.

Besøk en av våre butikker

Enten du vet nøyaktig hvordan ditt nye hvite kjøkken burde se ut, eller hvis du mangler inspirasjon til planløsningen, er vi på Rotpunkt klare til å hjelpe deg. Vi har et stort antall inspirerende kjøkken i våre butikker, og vi er sikre på at vi kan finne den rette løsningen for deg og din familie.

Matt hvitt kjøkken

Er kjøkkenet for deg som liker den elegante designen som ikke trenger å trekke oppmerksomhet mot seg. Det er matt, det er dempet, det er elegant!

Hvitt høyglans kjøkken

Er kjøkkenet for deg som liker å vise frem kvaliteten på hjemmet. Du har et nytt flott kjøkken, og det oser av finish og ekstra touch, som gjør det til noe spesielt. Hvitt høyglans er for de kvalitetsbevisste forbrukerne som vet hva de vil ha.

Lyst kjøkken

Ønsker du et lyst kjøkken uten å ta det helt ut har vi et stort utvalg lyse nyanser å velge blant så du kan finne noe som passer din smak og ditt hjem.

Så om det er et stilig lyst kjøkken, et hvitt høyglanskjøkken eller et matt hvitt kjøkken, kan vi utvilsomt hjelpe deg. Vi har et stort utvalg utstillingskjøkken i våre butikker, så det er lett å bli inspirert. Kom innom for en prat!

Lys kjøkkeninspirasjon

Med hvite kjøkken fra Rotpunkt er det ubegrensede muligheter for hva du kan oppnå.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.