Rotpunkt kjøkkenvalg
Få et tilbud på ditt kjøkken

Tilbud på nytt kjøkken
Hvis du er på utkikk etter nytt kjøkken, kan du se på de mange spennende kjøkkenmodellene og utallige løsninger vi tilbyr her på Rotpunkt Kjøkken. Her finner du et vell av planløsninger, som passer for både små og store kjøkkendrømmer.

Vi gir deg noen av landets absolutt fineste kjøkken, i høyeste kvalitet og med fokus på funksjonalitet, bærekraft og design, i tillegg til de alltid attraktive prisene.

Rotpunkt Kjøkken lar deg ikke bare utforme ditt drømmekjøkken alene, men lytter og utfordrer deg for å kunne utarbeide et  kjøkkentilbud, som passer dine drømmer til fargevalg, overflate, funksjonalitet og ergonomi. Med vår erfaring og faglige råd holder vi kort og godt styr på alle de løse trådene for deg.
Tilbud på kjøkken
Med alle tilgjengelige kombinasjonsmuligheter innen sammensetning av elementer, valg av vask, bordplater og hvitevarer, kan du føle deg i trygge hender når du vurderer et Rotpunkt Kjøkken. Her finner du i tillegg til våre faste attraktive priser også spennende tilbud..

Vi tilbyr deg hele pakken og er stolte av det brede spekteret, som inkluderer::

Kjøkkenelementer i lakk
Kjøkkenelementer i matt farge
Kjøkkenelementer i laminat
Kjøkkenelementer i tre

Hos oss finner du noen av markedets absolutt fineste og mest trendy kjøkken, som forener den tyske grundigheten med det vakre og funksjonelle skandinaviske designet, som helt sikkert er forenlig med dine ideer for ditt nye kjøkken.
Aktuelle kjøkkentilbud
Her på denne siden kan du holde øye med tilbudene vi kjører, og med fordel kan du bli inspirert av de mange spennende varianter av kjøkken vi viser på nettstedet, som blant annet inkluderer unike fargevalg:

300 forskjellige standardfarger
26 forskjellige skrogfarger – ingen ekstra kostnad

Våre produkter inkluderer FSC- og PEFC-sertifiseringer, og vi er stolte over å kunne tilby deg noen av markedets mest spennende og miljøvennlige materialer.
Bestill kjøkkentilbud
Når du søker etter inspirasjon på denne siden, finner du et vell av spennende muligheter. Imidlertid er det alltid mulighet for å lage helt individuelle løsninger, som passer perfekt til dine ønsker og behov.

Her er det mulighet for å komponere forskjellige fargevarianter og forskjellige materialer i henhold til dine ønsker – vi gjør det enkelt og oversiktlig med våre mange spennende løsningsforslag.
Sett i sammen din egen planløsning
Det er ikke så komplisert å sette sammen ditt eget kjøkken. Vi hjelper deg gjerne med stort og smått og ivaretar alle de ønsker du måtte ha underveis. Det er en del av vår service.

Vi vil gjerne hjelpe deg med oppmåling og veiledning om valg av kjøkkenelementer, hvitevarer, fargekombinasjoner og sørger for den ergonomiske og logistiske løsningen som matcher behovet for deg og din familie.

Et kjøkken er en viktig plass i huset og et rom hvor mange timer blir tilbragt daglig – derfor er det viktig å ta hensyn til både funksjonalitet og design når vi skal hjelpe deg med dine drømmer i kjøkkenet. Vi gir deg kvalitet fra først til slutt.
Høyeste kvalitet
En kjøkkenløsning fra Rotpunkt Kjøkken – enten det er møbler eller hele pakken med grep, kraner og benkeplater – er alltid kvalitet i særklasn. Våre kjøkken er produsert i Tyskland. Her er det alltid fokus den høyeste kvaliteten.

Det tyske markedet er kjent for sine kvalitetsprodukter, og hvis du bestiller et kjøkken fra oss, er vi ikke noe unntak. Her får du:

Kvalitetskjøkken laget av miljøvennlig Greenline Bioboard produksjon

Disse elementene er laget av maiskolber som ikke bare gir miljøvennlig produksjon, men reduserer også forbruket av tre med så mye som 37%. Våre grundig testede kjøkken er utvilsomt perfeksjon ned til minste detalj.
Få faglig rådgivning
Våre profesjonelle kjøkkenrådgivere har mange års erfaring og kunnskap i design og planløsning av kjøkken – en know-how som alltid kommer deg til gode gjennom vår profesjonelle tilnærming og rådgiving
Besøk en av våre mange butikker
Besøk en av våre butikker og snakk med oss ​​om dine ønsker og behov. Vi finner helt sikkert et kjøkkentilbud tilpasset ditt budsjett og dine kjøkkendrømmer.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.