Rotpunkt kjøkkenvalg
Kjøkkenøy - plass til livet

For mange familier er kjøkkenøy det naturlige samlingspunktet i hjemmet.

Her foregår mange aktiviteter i løpet av dagen, og derfor må dette rommet også kunne oppfylle mange funksjonskrav. Med en kjøkkenøy blir mulighetene for sosialisering utvidet. Rommet har et naturlig kontaktpunkt, kombinert med en rekke praktiske funksjoner. Samtidig kan den også fungere som en kobling mellom kjøkken og spisestue, da den åpner opp ut i rommet og skaper den naturlige overgangen.

Besøk en av våre butikker

Selvfølgelig krever den klassiske kjøkkenøyen med spiseplass en viss plass. For å få den optimale effekten ut av selve kjøkkenøyen, anbefales det at du har god plass rundt. Men selv med et lite kjøkken tilbyr Rotpunkt individuelle løsninger som åpner opp og skaper det sosiale knutepunktet rundt en øy.

Funksjoner for en kjøkkenøy?

Hvis du vil ha mer benkeplass og ønsker å åpne opp i rommet for å skape følelsen av et større kjøkken. Eller du ønsker egen plass til de praktiske funksjonene, så er en kjøkkenøy er et godt valg.

Vi tilbyr mange forskjellige versjoner, ut over de tradisjonelle løsningene. Hvis for eksempel planen er at familien skal samles om kjøkkenøya for å spise, er det ikke nødvendig å installere en vask eller komfyr. Det gjør det også mulig å montere hjul på selve kjøkkenøya, slik at den kan flyttes rundt etter behov. En smart og fleksibel løsning som kan tilpasses individuelle til hverdag og fest.

Liten kjøkkenøy – ikke noe problem

Selv om det anbefales å ha et kjøkken av en viss størrelse, for å installere den klassiske kjøkkenøya. Så tilbyr vi også flere løsninger som fungerer godt i et lite kjøkken og skaper ønsket plass for sosialt samvær.

Det er nettopp i et lite kjøkken at ekstra bordplass og lagring kan være nødvendig, og her kan de flyttbare modulene være den optimale løsningen du trenger.

Her lages de enkelte modulene selvfølgelig i henhold til de kokeøymålene som passer med plassen du har tilgjengelig. Feil størrelse på kjøkkenøyen kan få kjøkkenet til å virke enda mindre enn det egentlig er.

Lag plass til de gode samtalene i et kjøkken med kjøkkenøy

Når det er plass til å sosialisere, er det også plass til alle de gode samtalene og øyeblikkene med latter og lek. Samtidig må kjøkkenet oppfylle en rekke praktiske funksjoner, derfor er det også viktig at du tenker forskjellige arbeidsstasjoner inn i kjøkkenplanleggingen.

Vårt profesjonelle personale er klare med råd og veiledning for den optimale planløsningen i ditt fremtidige kjøkken. Ønsker du å plassere en kjøkkenøy i ditt nye kjøkken, hjelper vi med kreative løsninger for å skape en optimal helhetlig løsning.

Besøk våre butikker

Hvis du vil ha mer inspirasjon, anbefaler vi et besøk i en Rotpunkt butikk. Her kan du oppleve de fantastiske materialene og ta de utstilte modellene i nærmere øyesyn. På den måten kommer du nærmere drømmen om et kjøkken.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.