Rotpunkt kjøkkenvalg
Kjøkken i Eik

Gjør drømmen om et nytt kjøkken i eik til virkelighet

Følelsen av god kvalitet ligger i særdeleshet i de materialene som brukes på kjøkkenet. Kjøkkenet er et av rommene i hjemmet hvor vi bruker flest timer. Derfor må materialene selvfølgelig også tåle mange timers bruk hver dag. I forhold til disse kravene lever et kjøkken i eik opp til alle forventningene du måtte ha. Her får du muligheten til å ta et stykke natur inn og forvandle det til deilige, naturlige omgivelser, som det også føles hyggelig å være i. Hos Rotpunkt gir vi deg muligheten til å velge et kjøkken av massivt tre eller et kjøkken i trefinèr med ulike spennende overflater.

Besøk en av våre butikker

Er drømmen et kjøkken i malt mørkt tre?

I de dype, mørke farger er det god kvalitet og et eksklusivt look, som passer perfekt inn i skandinavisk interiørdesign. Velg både kjøkkenskap og bordplater i de vakre mørke tre-farger, og samtidig få et kjøkken som er lett å rengjøre.

Få et lyst uttrykk med et lyst treverk

Ønsker du et mer lyst uttrykk i hjemmet, og de lyse farger skal lyse opp og skape en følelse av et større rom, er de fantastiske eike frontene i natur, eller lyse farger det riktige valget. Vi tilbyr skap og skuffer både med og uten grep for å skape et komplett lyst uttrykk som går gjennom hele kjøkkenet. Selv om du velger et kjøkken i trefiner får du selvfølgelig også den samme fantastiske kvaliteten.

Vil du ha et større fargespill i kjøkkenet, tilbyr vi et bredt utvalg av kombinasjonsmuligheter. Her kan du skape ditt eget helt personlige uttrykk med spennende kontraster med eik og farger. Du vil selvfølgelig fortsatt få hele løsningen med tilhørende inventar som kan justeres i henhold til kjøkkenets ferdige uttrykk. I samarbeid med våre eksperter kan vi sammen finne det unike uttrykket som for deg gjør drømmen til virkelighet.

Kjøkken i eik – inspirasjon som åpner øynene for nye løsninger

Enten drømmen er et eksklusivt eikekjøkken, eller du vil skape liv med mange farger og spennende detaljer, så vil du på Rotpunkt finne noen av markedets beste kjøkken i tre laget for å bli brukt hver eneste dag år ut og år inn.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.