Rotpunkt kjøkkenvalg
Kjøkken fra Rotpunkt

Kjøkkenet et allrom

Drømmer du om et nytt trendy kjøkken med åpen stueløsning, la Rotpunkt Kjøkken være en del av løsningen. Vi leverer kjøkken i moderne skandinavisk design med fokus på slitesterke materialer og god funksjonalitet.

Hos Rotpunkt hjelper vi deg med å finne den rette kjøkkenløsningen dekor og valg av farger, materialsammensetning og kombinasjon av kjøkkenelementer.

Besøk en av våre butikker

Åpen kjøkkenløsning

Åpen kjøkkenløsning er med å skape en helt spesiell atmosfære i hjemmet. Det er i dette rommet at familien tilbringer mange timer om dagen. Det må være plass til alt og mest av alt, så må funksjonaliteten være av det ytterste. Vi tilbyr:

 • Kjøkken i tre eller laminat
 • Markedets største utvalg av grepsfrie kjøkken
 • Alt i hvitevarer
 • Et bredt utvalg av benkeplater
 • Et bredt utvalg i vask og armatur

Vår lange erfaring hjelper deg med å velge riktig interiørdesign med fokus på optimal lagring, logistikk og funksjonalitet. Velg blant annet fra:

 • Trekjøkken
 • Laminat
 • Matt overflate
 • Høyglans

Et åpent kjøkken gir deg et vell av muligheter – muligheter som vi sammen kan vurdere for å sikre at vi treffer på dine ønsker og behov.

Lite familierom

Hvis du har et lite kjøkken, er det fortsatt mulig å ha et trendy og funksjonelt allrom-kjøkken. Planløsning, ergonomi og riktig lagring på rett sted er en stor del av planleggingen når du planlegger et nytt kjøkken.

Vi hjelper deg med å få den riktige løsningen for din husstand og tilbyr mye inspirasjon her på hjemmesiden, hvor du finner kjøkkenløsninger i mange forskjellige varianter.

Smarte innebygde skap, skjulte løsninger og gode løsninger for oppbevaring av kjøkkenutstyr, kan være den viktige forskjellen når det gjelder å gjøre kjøkkendrømmene dine til virkelighet.

Stort familierom

Det kan være en fordel med et stort allrom, men er ikke en absolutt nødvendighet. Med våre profesjonelle råd hjelper vi deg med å få rommet til å fungere uansett størrelse.

Et stort kjøkken allrom gir deg imidlertid et vell av muligheter. Her igjen er det viktig at rommet fungerer optimalt og at plassen utnyttes til det beste for alle formål.

Inspirasjon

Hos Rotpunkt Kjøkken sørger vi for mye kjøkkeninspirasjon, slik at du til enhver tid kan se de mange spennende mulighetene vi tilbyr i vårt brede produktsortiment.

Vårt materiale- og fargevalg gir deg ubegrensede muligheter med et Rotpunkt-kjøkken. Her kan du for eksempel velge mellom:

 • Mer enn 300 standardfarger
 • Alle 26 vakre skrogfarger

I tillegg er det mange spennende fargekombinasjoner, nyanser og materielle valg, som vil være en spennende del av beslutningsprosessen i forbindelse med en ny åpen kjøkkenløsning.

Vi tilbyr komplette løsninger

På Rotpunkt Kjøkken er alt mulig. Vi tilbyr både delløsninger og helhetsløsninger når du skal ha ditt nye kjøkken innredet.

Markedets største kjøkkenutvalg

Vi tilbyr deg markedets største utvalg av f.eks. grepsfrie kjøkken. Her kan du velge mellom de mange ulike varianter og glede deg over både PEFC- og FSC-sertifisering, noe som bidrar til å sikre deg god kvalitet.

Kvalitetskjøkken

Våre er gjennomgående tysk kvalitet. Vi produserer våre kjøkken av maiskolber, som både reduserer skogbruk med 37% og sikrer deg lettere kjøkkenskap. Her får du:

 • Greenline Bioboard Produksjon i miljøvennlige materialer

Skandinavisk design

Våre kjøkken er designet i henhold til den lette og luftige skandinaviske designen. Her har du mulighet til selv å sette ditt preg på sammensetningen av kjøkkenskap, fargevalg, benkeplater og forskjellige grep for kjøkkenet ditt.

Få faglig rådgivning

Våre dedikerte og erfarne konsulenter er klare til å gi deg best mulig råd for din helhetlige kjøkkenløsning.

Rotpunkt er din garanti for profesjonelle løsninger, høy kvalitet og design som garantert vil møte alle dine forventninger.

Rotpunkt tilbehør

Velg elementer til ditt nye kjøkken

Klima angår oss alle, vi i Rotpunkt streber derfor etter å produsere et miljøvennlig kjøkken gjennom hele verdikjeden. Slik at du kan kjøpe, bruke og nyte ditt Rotpunkt-kjøkken med god samvittighet.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.