Rotpunkt kjøkkenvalg
Kjøkkentrender 2019

Spennende kjøkkentrender i 2019

Hos Rotpunkt møter vi hvert år med stor spenning – spesielt fordi det er så spennende og se hva hvilke nye trender som kommer. Selvfølgelig har vi alltid en finger på pulsen, slik at vi til enhver tid kan peke på de riktige trender og fargeskalaer og sørge for at du alltid om ønskelig har farger i tiden.

Det er alltid noe nytt og spennende, og alle nye trender har sin sjarm. Vi produserer:

  • Moderne og klassiske kjøkken av høyeste kvalitet og tilpassede løsninger

Derfor er det viktig for oss at vi som produsent og forhandler alltid klarer å møte dine ønsker når du besøker en av våre butikker.

Vår produksjon av skap og skuffelementer er alltid oppdatert når det gjelder smarte og funksjonelle design. Vår robuste tyske grundighet i kombinasjon med estetisk skandinaviske designen, justeres kontinuerlig for å matche hvert års kjøkkenutvikling.

Det samme gjelder for våre populære utstillinger – ikke bare kjøkken, men også bad og garderober – er til enhver tid oppdatert i forhold til de heteste av de heteste nyhetene og funksjonell design. Vi er stolte over å vise deg alt det beste fra Rotpunkt og ser frem til å finne ut nøyaktig de løsningene som passer dine kjøkkendrømmer.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.