Rotpunkt kjøkkenvalg
Kvalitet fra Witt

Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken hvitevarer fra WITT. Våre kjøkken konsulenter har inngående kunnskap og kan hjelpe deg velge de hvitevarene som passer ditt kjøkken og behov.

Witt hvitevarer

Witt Range består av en rekke kvalitetsprodukter bl.a. induksjonskoketopper, ventilatorer og innbygningsovner. Kriteriene for produktene er høy kvalitet og innovative løsninger i et lekkert design.

Witt koketopper

Koketoppsortimentet består av flere serier. Felles for alle koketoppene er at de er utviklet med skandinavisk design for øyet. Alt utviklingsarbeid er gjort i Vest-Europa, og alle modellene fra den billigste hilight koketopp til den dyreste induksjonskoketopp produseres her.

Modellene krever kun to centimeter luft under platen for utlufting, og de har ingen krav til sokkelrist, utlufting bak ved skuffene eller mellom skapskrog og benkeplate. Dette gjør det enkelt for deg å installere din Witt koketopp uten å inngå kompromis med design og funksjonalitet på kjøkkenet.

Den ypperste serien består av intelligente induksjonskoketopper som gjør det mulig å ha en helt sort koketopp uten merker. Samtidig har koketoppene elegant hvitt lys i to lysstyrker som enkelt leder deg gjennom matlagingen. Denne serien er utstyrt med rektangulære soner som er plassert helt tett inntil hverandre, og brofunksjonen gjør det dermed mulig å koble sonene sammen til store induksjonsfelter. Alle modellene er utstyrt med koke- og tilberedningssensorer som gir mulighet til å innstille hver sone på enten 42°, 70° eller 94° grader. Det er slutt på å smelte sjokolade i vannbad, slutt på å svi grøten, slutt på at pølsene sprekker i gryten, slutt på at potetene koker over. Alt gjøres enkelt og behagelig med sensorene.
Denne koketoppserien finnes i 60, 70, 78, 90 og 100 cm bredde både med eksklusivt hvitt lys eller tradisjonelt rødt lys.

Witt ventilatorer

Ventilatorutvalget fra Witt inneholder ventilatorer for enhver smak. Om det er
skråstilte modeller, lampeventilatorer, takintegrerte ventilatorer, underbygningsmodeller eller bordventilatorer, så finnes det mange muligheter i dette programmet.

Ventilatoren er det produktet i kjøkkenet som du har mulighet til å sette ditt eget preg på. Skal det være en diskret takventilator eller skal det være en lampeventilator som gir kjøkkenet et eksklusivt preg. Valgmulighetene er mange og modellene i Witt sortimentet er nøye valgt ut for at du kan finne akkurat den riktige modellen for ditt kjøkken.

De aller fleste av modellene i Witt programmet er oppgradert med de beste filtre, de beste motorer og den nyeste teknologi som sikrer deg en ventilator i optimal energiklasse og i høy kvalitet, uansett hvilken modell som velges.

Den nye Witt Precious serie er helt enestående. Alle modeller er håndlaget i keramikk og finnes i messing, kobber og hvit. Den er et møbel i seg selv i ethvert kjøkken. Modellen fås også som lampe, sånn at du over kjøkkenøyen din kan ha ventilator over koketoppen på den ene siden og tilsvarende lampe på den andre siden.

Witt ovn

Den nye pyrolyseovnen fra Witt matcher det minimalistiske design som er karakteristisk for koketoppene og ventilatorene fra Witt. Når ovnen er skrudd av fremstår den helt sort med en diskret stålramme. Displayet synes ikke og fronten er i helt sort glass som gjør det nesten umulig å se inn i ovnen. Når ovnen er skrudd på kommer det frem et elegant og oversiktlig display med hvitt lys som gir ovnen en stilren og tidløs overflate.

Ovnen har pyrolyse som automatisk rengjør ovnsrommet, keramisk katalysator som renser luften innen den slipper ut i kjøkkenet, et stort ovnsrom på 70 liter som gir god plass til matlaging i flere nivåer. Belysning i to nivåer for oversiktlighet i ovnen samt teleskoputtrekk, så bakeplaten og langpannen kan trekkes helt ut av ovnen for enkel tilberedning.

Ovnen fremstår som elegant og diskret og vil passe inn i ethvert kjøkken.

Mer inspirasjon
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte