Rotpunkt kjøkkenvalg

Marmor-benkeplater til kjøkkenet

Hvis du ønsker å lage et ekstravagant og eksklusivt utseende på kjøkkenet, er marmor et av de materialene du må vurdere. Ikke bare er en marmorbenkeplate til kjøkkenet praktisk fordi det er ekstremt varmebestandig. Det er også lett å holde rent og pent, da det nesten er umulig å lage riper på steinflaten.

Siden alle steinene er unike, finner du ikke to marmor-benkeplater som er like. Rotpunkt hjelper deg med å lage ditt eget spesielle utseende med en marmor benkeplate som med riktig finish utvilsomt vil skape en wow effekt på kjøkkenet. Kombinert med våre andre kvalitetselementer får du et virkelig et moderne uttrykk med fokus på detaljene. Marmor er en av de hotteste trendene i tiden og samtidig et materiale som holder sitt klassiske utseende, så det kan du trygt ha i mange år framover.

Minimalt vedlikehold med benkeplate i marmor

En av de mange grunnene til at en marmor-benkeplate er det riktige valget for de som ønsker et elegant kjøkken, er at det er lett å vedlikeholde.

Enkel og rask rengjøring er viktig i hverdagen hvor det ofte skal gå fort. I tillegg er det nesten umulig å slite ned en solid steinbenkeplate. En kvalitet som på alle måter passer til resten av elementene i våre kjøkken.

Rotpunkt er kjent for sin fremragende kvalitet, som er basert på nøye utvalgte materialer av den beste typen. Alt vårt tre er PEFC og FSC-sertifisert, noe som betyr at hvert kjøkken er laget med omhu for miljøet. Her vil en marmorbenkeplate være den åpenbare forlengelsen av de naturlige materialene som skaper det nordiske utseendet.

Alle de viktige funksjoner inkludert

Når du velger en benkeplate i solid stein, behøver du ikke bekymre deg om det er plass til for eksempel vask. Rotpunkt tilbyr selvfølgelig marmorbenkeplate med vask. Eller om du ønsker å kombinere marmor med andre materialer lager vi den overordnede løsningen som gir deg ønsket funksjonalitet og uttrykk.

Med mange års erfaring i kjøkkenbransjen har vi kunnskap og erfaring til å sette sammen ditt kjøkken slik at det møter dine ønsker og samtidig fungerer i praksis.

Besøk oss for mer inspirasjon

I våre butikker kan du oppleve de ulike kjøkkenmodellene både når det gjelder design og materialvalg. Du kan se nærmere på en marmor benkeplate og samtidig la deg overbevise om fordelene ved å velge akkurat dette materialet.

Hos Rotpunkt gjør vi alt for å gi deg god service. La oss utforske potensialet sammen og designe kjøkkenet du drømmer om.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.