Rotpunkt tilbehør
NEFF hvitevarer – Slik får kjøkkenkreativiteten din inspirasjon

Som en del av vår leveranse, leverer Rotpunkt Kjøkken NEFF hvitevarer. Våre kjøkken konsulenter har inngående kunnskap og kan hjelpe deg velge de hvitevarene som passer ditt kjøkken og behov.

NEFF hvitevarer – Slik får kjøkkenkreativiteten din inspirasjon

Folk inspireres av matlaging, og vi inspireres av folk. Det er det grunnleggende prinsippet bak alt vi gjør hos NEFF. Så ikke la noe komme i veien for dine matlagingsidéer. Våre innovative produkter hjelper deg å tilberede mat som gir deg og gjestene vann i munnen – enten det er en fireretters middag eller en dessert du rett og slett ikke kan få nok av – et NEFF-kjøkken er utstyrt for alle typer retter.

Ovnen – husets hjerte

Med en innbyggingsovn fra NEFF kommer du enda tettere på din matlaging. Med vår unike ovnsdør, Slide & Hide®, som glir helt under ovnen når du åpner den, får du mer plass på kjøkkenet mens du lettere kommer til inn i ovnen. Ikke la ovnsdøren hindre deg i å smake, pensle og øse når du lager mat.

Mer plass med innebygd ventilator direkte i platetoppen

Premium, plassbesparende og designet for kreative hjemmekokker.

En induksjonstopp med innebygd ventilator gir deg mulighet til å plassere den der du ønsker i ditt kjøkken. Enten i kjøkkenøyen eller kanskje foran et vindu? Ventilatoren er integrert i selve platetoppen og justerer automatisk effektnivået etter mengden matos.

Styr platetoppen din enkelt og komfortabelt

TwistPad® er navnet på NEFFs magnetiske bryter som betjener induksjonstoppen din presist og komfortabelt. En enkelt roterende bevegelse med pekefingeren er alt som trengs for å stille inn temperaturen på platetoppen.

Finn ventilatoren som passer til ditt kjøkken

Oppdag våre kraftfulle men stillegående ventilatorer og finn den som passer akkurat ditt kjøkken og stil. Vi har ventilatorer med skrivbar overflate og bokstøtte, fritthengende ventilatorer for kjøkkenøy og ventilatorer i klassisk design.

Mer inspirasjon