Rotpunkt kjøkkenvalg
Små kjøkken

Hjelp til det lille kjøkkenet

Når rommet er trangt, og du skal innpasse mange praktiske funksjoner i kjøkkenet ditt, er det et større behov for å tenke strategisk og benytte kreative løsninger. Samtidig betyr det ikke at du ikke får plass til de viktige kjøkkenmaskinene og må nøye deg med fulle skuffer og skap.

Rotpunkt tilbyr profesjonell råd for små kjøkkenløsninger. Vi har kreative løsninger når det gjelder å utnytte de få kvadratmeerene som er tilgjengelig, mest mulig optimalt. Det handler om å skape følelsen av mer plass, åpne opp rommet og skape en forbindelse med resten av hjemmet. Men uten at du må unnvære alle de essensielle elementene som trengs i et kjøkken.

Alt i en løsning for det lille kjøkkenet

Rotpunkt tilbyr både komplette løsninger og individuelt tilpassede elementer når de små kjøkkenene skal planløses. Ofte tenker man at kjøkkenøya og det klassiske samtalekjøkkenet krever god plass. Men hvis du har små kvadratmeter, kan det faktisk være en måte å åpne opp rommet på.

Samtidig handler det om å skape rene linjer og store lyse overflater. Man har ofte en tendens til å tro at alt må da være hvitt for å få rommet til å virke større. Men hvis du leker litt med fargene, skaper du mer kontrast og illusjon i rommet, noe som gjør at det ser større ut.

Med mer enn 300 standardfarger å velge mellom og 26 skrogfarger som kan kombineres, bør det være mulig å finne fargekombinasjoner som skaper den rette stemningen for deg. Vårt profesjonelle personale vil selvfølgelig hjelpe deg med å velge både farger og materialer når du skal sette sammen det rette uttrykket og skape den rette stemningen i ditt lille kjøkken.

Et enkelt minimalistisk kjøkken

Når du skal innrede ditt kjøkken på noen få kvadratmeter, må den minimalistiske tankegangen være et konsekvent tema for stilen du velger.

Du bør tenke strategisk slik at du får flere nyttige arbeidssoner plassert på kjøkkenet ditt. Det krever også at alt unødvendig må vike plass. Det enkle uttrykket og de rene linjene bidrar til å skape en følelse av et større kjøkken.

For mange er kjøkkenet et naturlig samlingspunkt i hjemmet. Derfor må det også være plass for å kunne samles til mat, sosialisering og hygge. Hos Rotpunkt hjelper vi deg med å innrede ditt lille kjøkken slik at du slipper trengsel og samtidig har plass til å nyte en kopp kaffe og ha dype samtaler mens du arbeider på kjøkkenet.

Mer inspirasjon for små kjøkken

Vi har samlet alle våre beste tilbud for å innrede små kjøkken her på hjemmesiden. Rotpunkt er kjent for den fantastiske kvaliteten, og i våre butikker får du muligheten til å komme inn og oppleve både den og de forskjellige kjøkkenmodellene i virkeligheten.

Her kan du med egne øyne se hvor mye plass vi rent faktisk kan passe inn i et lite kjøkken. Våre ansatte er klare med råd og veiledning og vil gjøre sitt beste for å lage din personlige planløsning

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.