Rotpunkt kjøkkenvalg

Solid Surface til ditt perfekte kjøkken

Drømmer du om det perfekte, elegante kjøkkenet til ditt hjem? Du kan komme litt nærmere drømmen med en eksklusiv bordplate. Overflatene på kjøkkenet ditt tar gjestenes oppmerksomhet så snart de kommer inn i rommet. Når du har valgt en vakker og iøynefallende benkeplate i foku, kan du deretter sette sammen ditt nye kjøkken med funksjonelle elementer som passer til benkeplaten. Rotpunkt Solid Surface-benkeplaten er enkel og elegant samtidig, og oppfyller ethvert ønske om kvalitet, eksklusivt design og en solid overflate.

Kvalitet under overflaten

Det faste overflatematerialet er laget av akryl og mineraler som er tilsatt til fargepigmenter. Denne kombinasjonen av ingredienser gjir din nye Solid kjøkkenbenkeplate:

  • Myk og behagelig å berøre
  • Ekstremt nyttig for alle formål
  • Sten eller marmor lignende
  • Ensartet i utseendet

Siden denne benken er kunstig skapt og ikke naturlig utformet, er det ekstremt enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Ikke bekymre deg for kvalitet, da benkeplaten, som alle våre andre produkter, er produsert i henhold til kravet om utsøkt skandinavisk design og solid tysk kvalitet. Vår tyske kvalitet oppnås ved å etterleve det tyske konseptet «spitzenklasse» og utelukkende produsere luksuskjøkken og møbler med topp kvalitet.

Moderne og tradisjonell kjøkkenstil

Mange ønsker en bestemt stil i rommet når de starter planleggingen. Det er imidlertid veldig store sprang mellom hvordan stilene kan se ut, men mange setter enten en moderne eller klassisk touch på deres hjem. En kjøkkenbenkplate i et Solid Surface kan, med sitt naturlige steinutseende eller marmorutseende, passe både i det ultramoderne kjøkkenet, det veldig klassiske kjøkkenet eller alt i mellom.

Den ultramoderne kan være et stilig kjøkken med bronsefargede dører og skuffer. Det passer perfekt med en eksklusiv benkeplate i marmorutseende. En benkeplate i natursteinens utseende vil isteden skape det moderne, nordiske utseendet som mange søker. Et klassisk kjøkken i rustikke tre-elementer, med marmor-look-bordplaten, ville fullføre en spesielt elegant stil. Mens et naturlig steinutseende ville bekrefte den rustikke, klassiske stilen.

Det er ingen tvil om at du får ubegrensede muligheter med kjøkken fra Rotpunkt. Vi gir alltid faglige råd hvis du mangler informasjon eller gode råd på benkeplater eller andre produkter – vårt mål er at du skal oppnå ditt drømmekjøkken!

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.