Rotpunkt kjøkkenvalg
Svarte kjøkkener

Sort kjøkken

Hvis du er på utkikk etter et nytt svart kjøkken, er en av de mange spennende mørke kjøkkenmodellene fra Rotpunkt Kjøkken kanskje den perfekte løsningen for deg.

Vi tilbyr kvalitets kjøkken i trendy design med fokus på slitesterkt materiale og god funksjonalitet – du vil selvfølgelig finne ditt mulige nye trendy svart kjøkken til en attraktiv pris på Rotpunkt Kjøkken.

Svarte kjøkken av høyeste kvalitet

Vi har et bredt spekter av svarte kjøkken samt andre farger i forskjellige design. Du kan velge mellom kjøkkendesign av høyeste kvalitet innen:

  • Kjøkkendesign med matt overflate
  • Kjøkkendesign med lakkoverflate
  • Kjøkken laget av laminat eller tre

De mange valgene gjør det nesten umulig å velge, men med faglige råd og veiledning fra våre erfarne kjøkkenkonsulenter, kan vi sammen realisere kjøkkendrømmen som passer både med kjøkkenrommet og økonomien din.

Matte svart kjøkken

Hvis du vil ha et trendy svart kjøkken med matt overflate, kan du nyte det innbydende utvalget som vi kan presentere for deg her på Rotpunkt Kjøkken.

Vi vil gjerne gi deg en spennende introduksjon til de mange spennende kombinasjonene som våre elementer innbyr til. Alle våre kjøkkenelementer er laget med:

  • PEFC/FSC sertifisering og miljøvennlig produksjon

Vi hjelper gjerne med å oppgradere hele, renovere, eller bytte deler av hele kjøkkenet med nytt svart kjøkken med matt overflate.

Klassisk, trendy og tidløs design er alltid et trygt valg når du velger et kjøkken som du skal nyte i mange år framover. Du kan se et spennende og ikke minst inspirerende utvalg av kjøkkenartikler i matt svart farge på siden.

Svart høyglans kjøkken

Hvis du ønsker et kjøkken med vakre nyanser med skinnende overflate, er svart høyglans den perfekte løsningen for deg. Elegant, stilig og nesten ikonisk utseende er ofte uttrykket som våre kjøkken i svart høyglans vil utstråle.

Svart kjøkkeninspirasjon

Du finner, i tillegg til spennende inspirasjon fra svarte kjøkken, også et vell av andre farger på denne siden. Våre mange vakre tradisjonelle og designkjøkken finnes i innovative og stilige kombinasjoner.

Du kan for eksempel velge ett eller flere elementer i en annen farge for å gi det din egen touch. Vi tilbyr et bredt spekter av farger og kan for eksempel tilby muligheten:

  • 300 trendy standardfarger
  • 26 trendy korpusfarger

Selv med svart som hovedfarge på ditt fremtidige kjøkken, har du fortsatt enestående kombinasjons-muligheter når du setter sammen ditt nye kjøkken med kjøkkenelementer og fargekombinasjoner fra Rotpunkt Kjøkken.

Lekkert skandinavisk design

Alle Rotpunkt kjøkken er designet i lys og stilig skandinavisk design. Det er imidlertid mange spennende muligheter for deg som ønsker å designe ditt kjøkken selv.

Det vakre designet kombinert med tysk kvalitet gir deg kjøkken som varer i mange år. Et kjøkkenrom du bare vil elske å tilbringe tid i – uansett tid på dagen.

Vi sørger for at nydelig og trendy design går hånd i hånd med høyeste kvalitet og god funksjonalitet.

Markedets største utvalg

Vi tilbyrblant annet markedets største grepsløse utvalg og et bredt utvalg av kjøkken med grep. Her kan du velge mellom mange spennende varianter, og det er definitivt noe for enhver smak når du går på oppdagelsesreise innen grep, elementer, benkeplater, beslag, servanter og hvitevarer m.m.

Miljøvennlig produksjon

Vår produksjon av Greenline Bioboard basert på maiskolber reduserer forbruket av tre med 30% og gir deg varer som er 37% lettere. Et Rotpunkt kjøkken er et miljøvennlig kjøkken.

Uanete muligheter med Rotpunkt

Et kjøkken fra Rotpunkt Kitchen tilbyr ubegrensede muligheter. Vi gleder oss til å snakke med deg om hvordan kjøkkendrømmene dine ser ut. Ingen drømmer er for store eller for små for oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette løsningen.

Besøk våre butikker

Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye svarte kjøkken.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.