Rotpunkt kjøkkenvalg
Svart kjøkken

Hvis du er på utkikk etter et nytt svart kjøkken, er en av de mange spennende svarte kjøkkenmodellene fra Rotpunkt  kanskje den perfekte løsningen for deg.

Vi tilbyr et bredt spekter mørke og svarte kjøkken av høyeste kvalitet i trendy design.

Besøk en av våre butikker

De mange valgene gjør det nesten umulig å velge, men med faglige råd og veiledning fra våre erfarne kjøkkenkonsulenter, kan vi sammen realisere kjøkkendrømmen som passer både med kjøkkenrommet og økonomien din.

Matte svart kjøkken

Klassisk, trendy og tidløs design er alltid et trygt valg når du velger et kjøkken som du skal nyte i mange år framover. Du kan se et spennende og ikke minst inspirerende utvalg av kjøkken i matt svart farge på denne siden.

Vi hjelper gjerne med å oppgradere hele kjøkkenet, renovere, eller bytte deler av kjøkkenet med nye svart kjøkkenelementer  med matt overflate.

Svart høyglans kjøkken

Hvis du ønsker et kjøkken med vakre nyanser med skinnende overflate, er svart høyglans den perfekte løsningen for deg. Elegant, stilig og nesten ikonisk utseende er uttrykket som et kjøkken i svart høyglans vil utstråle.

Svart kjøkkeninspirasjon

Du finner, i tillegg til spennende inspirasjon fra svarte kjøkken, også et vell av andre designkjøkken finnes i innovative og stilige kombinasjoner.

Du kan for eksempel velge ett eller flere elementer i en annen farge for å gi det din egen touch. Vi tilbyr mer enn 300 standardfarger. Selv med svart som hovedfarge på ditt fremtidige kjøkken, har du fortsatt enestående kombinasjons-muligheter når du setter sammen ditt nye kjøkken med kjøkken-elementer og fargekombinasjoner fra Rotpunkt Kjøkken.

Uante muligheter med Rotpunkt

Et kjøkken fra Rotpunkt tilbyr ubegrensede muligheter. Ingen drømmer er for store eller for små for oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne akkurat din skreddersydde løsning.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.