Rotpunkt kjøkkenvalg
Trendy kjøkken

Et kjøkken handler ikke lenger om bare matlagning.

Det har blitt så mye mer, og valgmulighetene er mange. Trendy kjøkken inneholder for eksempel det sosiale perspektivet, hvor hele familien kan samles i ett rom. Både for å spise et måltid sammen, men også for å ha kvalitetstid sammen. For oss handler det om et kvalitetskjøkken for deg og din familie. Med andre ord, et nytt kjøkken trenger ikke å være en «passer alle» løsning, men en personlig løsning som er skreddersydd for deg og din families behov, smak og ikke minst stil.

Du har uanede muligheter med et Rotpunkt kjøkken. For eksempel er noen av trendene vi ser at det rustikke kjøkkenet møter det moderne. Det gir en utrolig spennende kontrast, som garantert vil inspirere deg og din familie til å bruke kjøkkenet enda mer. I et trendy kjøkken skal farger og god design være med å bidra til å inspirere matlagingen, og ikke minst det å ha det sosialt og hyggelig. Hvis kjøkkenet ditt er for «enkelt», for eksempel bare hvitt, kan det faktisk bidra til å fjerne det hyggelige aspektet.

Besøk en av våre butikker

Det er med andre ord vanskelig å finne en norm som passer til alle. Derfor foreslår vi at du og din familie snakker med en av våre profesjonelle rådgivere. På denne måten kan vi sammen finne den perfekte løsningen, og du kan se de mer enn 300 standardfarger og 26 skrogfargene vi tilbyr uten ekstra kostnad. Vi tror at du vil finne riktig kjøkken når du er i et inspirerende miljø. Bilder kan si mye, men når du og din familie kan føle og se kjøkkenet i live, gir det et helt annet perspektiv.

Velg et smart og trendy kjøkken hos Rotpunkt

I tillegg til å tilby selve kjøkkenet hjelper vi også med møbler og hvitevarer. Derfor er vi eksperter på hvordan du får et kjøkken som følger tidens trender med de nyeste funksjonene og hvitevarene. Vi tror på at et kvalitetskjøkken første er kvalitet når det er tenkt på hver detalj.

Grønt er det nye valget

For oss er et vakkert kjøkken ikke bare det du ser, men også hva som ligger bak. Derfor bruker vi Greenline Bioboard, som er en miljøvennlig produksjon. Det sikrer deg et kjøkken med hjertet på rett sted.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.