fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Mørkt køkken Smala CL Black

Fenix Black melamine Extra matt

Moderne og klassisk mørkt kjøkken

I en travel families hverdag har kjøkkenet utviklet seg fra å være et sted for matlaging til hjemmets hjerte. Et sted der kulinariske opplevelser kombineres med kos og samvær, her i et moderne og klassisk miljø.

De vakre naturfargene, kombinert med åpne hyller og glasskap med lys, gir et uttrykk av eleganse, samtidig som det lyser opp og gir varme til rommet.

 

Nytt produkt
Mørkt køkken

Kjøkkenet med sin super matt svarte tre overflate er designet for å maksimere lagringsplassen samtidig som det gir en åpen og elegant følelse. Vitrineskap med lys gir kjøkkenskapet et lyst og åpent preg og muligheten til å vise frem flotte boller og fat.

 

Dette kjøkkenet består av

Smala black
Produkt: Smala – WU
Farge: Black
Clay-Dark farve
Greenline Svanemerket
Produkt: Zerox – HPL
Farge: Clay Dark
Clay Dark korpus
Greenline Svanemerket
Produkt: Greenline skrog
Farge: Clay dark

Høyskapveggen i Zerox HPL med den mørke, varme brune fargen Clay Dark er her kombinert med paneler i fargen Loft Brown Oak og flotte messinghåndtak fra Buster & Punch.

De ekstremt tynne LED-stripene kan veksle mellom hvitt og gult lys, avhengig av om kjøkkenet brukes til arbeid eller for avslapning. I tillegg kan lyset justeres i intensitet.

LED-stripene kan monteres både vertikalt og horisontalt, inne i skapene, under overskap og som her under de åpne hyllene.

Bli inspirert

Serie: Wood Unlimited +

Inspirasjon fra naturen

Serie: Zerox +

Et drømmekjøkken i blått

Serie: Zerox +

Kjøkken med granit-look

Serie: Wood Unlimited + Smala +

Moderne og klassisk mørkt kjøkken

Fenix Black melamine Extra matt