fbpx
Våre butikker


Avtal møte


UN 17

Kilde: UN17 Village

Leiligheter, Zerox +

535 miljømerkede kjøkken til bærekraftig byggeprosjekt

NREP

Bærekraftig byggeprosjekt med fokus på FNs 17 bærekrafsmål

Det er ikke tilfeldig at Rotpunkt ble valgt som leverandør av 535 kjøkken til det bærekraftige byggeprosjektet UN17 Village i Ørestaden, København, som ferdigstilles i løpet av 2023. Fokuset i hele byggeprosjektet er nemlig økonomisk- og sosial bærekraft, miljø og å kunne oppfylle FNs 17 bærekraftsmål. Dette passer svært godt inn i Rotpunkts visjon om bærekraftige løsninger.

Hos Rotpunkt har vi de siste årene implementert de nyeste teknologiene og maskinene for å redusere materialbruk og avfall. I tillegg tilbys alle fabrikkansatte el-sykler, vi har gjort en overgang til fornybar energi i hele virksomheten, og all produksjon er 100 prosent CO2-nøytral.

Når det kommer til bærekraft, fremhever entreprenøren bak UN17-prosjektet, NREP, Rotpunkt og vår Greenline kjøkkenserie, som i 2022 fikk miljømerket Svanen. Nicole Van Der Star, investeringsutvikler hos NREP, forteller at vi som kjøkkenleverandør har kunnet dokumentere en CO2-nøytral produksjon og en positiv innvirkning på inneklimaet, og dette har vært avgjørende for valget.

Greenline Svanemerket
UN17

535 Rotpunkt Greenline-kjøkken til prosjektet UN17 Village

I løpet av 2023 vil 535 leiligheter være klare med et Rotpunkt Svanemerket Greenline-kjøkken i Ørestaden i København. Prosjektet i København heter UN17 Village, og her ligger FN’s 17 bærekraftsmål i førersetet. Dette betyr at både økonomisk- og sosial bærekraft og miljø har høy prioritet. Rotpunkt Kjøkken er stolte av å bidra til dette.

Et klapp på skulderen

Vi i Rotpunkt Kjøkken er svært glade og stolte over vår bærekraftige Greenline-serie, hvor vi fokuserer på bærekraftige materialer og miljøvennlige løsninger. Men å få anerkjennelse fra blant annet Miljømerking Danmark og Norge i form av Svanemerket og vår samarbeidspartner, NREP, fra det bærekraftige byggeprosjektet UN17 Village i Ørestaden, er for oss et bevis på at fokus på bærekraft er fokus på fremtiden.

Rotpunkts Greenline kjøkken

Vår Greenline-serie, som er installert i UN17, fikk i 2022 Svanemerket. Merket betyr at kjøkkenene er garantert miljøvennlige og bærekraftige. De oppfyller strenge krav som sikrer at kjøkkenene har minst mulig påvirkning på vår planet.

Lever opp til strenge krav

Svanemerket peker på Rotpunkt som en av de ledende aktørene på det norske markedet for kjøkkenløsninger med høy miljøprofil i 2022. Med sin Greenline serie gjør Rotpunkt det lett å handle rett.

Markedsansvarlig i Svanemerket, Bjørn Olav Strandli, har uttalt at Rotpunkts Greenline kjøkkenelementer var de første på markedet som oppfyller Svanemerkets nyeste kriterier for møbler og inventar (2022). Svanemerket strammer jevnlig inn miljøkravene som stilles, og her har Rotpunkt vært i front i 2022 med å få sine produkter godkjent etter de skjerpede kravene. Det er flott å kunne jobbe med fremoverlente aktører som ønsker å gjøre det lett å ta de gode miljøvalgene uttaler Strandli.

Merket betyr blant annet at forbrukerne forsikres om at kjøkkenene oppfyller strenge krav når det gjelder materialer, energiforbruk og bruk av kjemikalier ved produksjon. I tillegg kommer grundig testing av kvalitet og funksjonalitet, samt forsikring om tilgjengelige materialer og et sirkulært design.

Bilder fra prosjektet

Kontakt oss om ditt prosjekt

Involver oss i ditt neste prosjekt, og gi kundene dine et bærekraftig kjøkken som sikrer et godt inneklima og mange gode opplevelser i et tysk kvalitetskjøkken fra Rotpunkt.

Ta kontakt

Andre prosjekter

Serie: Zerox +

Bjerkehageveien – Kjøkken og garderobe

Serie: Zerox +

Sälen – Kjøkkenleveranse

Serie: Zerox +

Sandbukta terasse – Kjøkken med tillvalg

Serie: Zerox +

Ivar Bechs vei – Kjøkken og garderobe

Serie: Zerox +

Hausmanns Hus – Kjøkken og garderobe

Ta kontakt

NO – Prosjekt