fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Vetrineskapene gir et tydelig blikkfang

Maksimal plassutnyttelse i den nyrenoverte sveitservillaen

Kjøkkenet ble levert med hvitevarer fra DeDietrich

Kjøkkenet ble levert med hvitevarer fra DeDietrich

Et funksjonelt og praktisk kjøkken

Da Ingun og Nick skulle bygge nytt kjøkken i den nyrenoverte sveitservillaen, var det mange hensyn å ta. De ønsket seg et funksjonelt og praktisk kjøkken med mye skapplass og et rikt utvalg hvitevarer, samtidig var arealet begrenset og det eldre huset hadde skjevheter. Utfordringen ble å sørge for sømløs montering, samt utnytte plassen maksimalt.

Familien ønsket seg en blanding av klassisk, moderne og avslappet stil som skulle gjenspeile husets sveitserstil, men var usikre på om de skulle ha et klassisk uttrykk med profilerte fronter, eller et mer moderne kjøkken med glatte fronter.

Da de besøkte Rotpunkt på Drammensmessen forelsket de seg i utstillingsmodellen med det sorte glasskapet og de glatte frontene, og familien fant endelig sitt drømmekjøkken. 

– Rotpunkt var den eneste kjøkkenleverandøren som klarte å utnytte plassen maksimalt og som forsto våre ønsker forteller Ingun

Spesialtilpasset åpen kjøkkenløsing

Åpen kjøkkenløsning

For å skape en åpen kjøkkenløsning ble det revet en vegg mellom stuen og kjøkkenet. Slik kunne de også få plass til en halvøy inn mot stuen og slik få den sosiale sonen de ønsket seg.

Det ble noen ekstra utfordringer å løse for Rotpunkts kjøkkenkonsulent, Fredrik Nilssen. Et eldre hus med litt skjevheter, samt begrenset plass til et fullverdig kjøkken, krevde en møysommelig tegneprosess.

Skreddersøm tilpasset kundens behov

– Fredrik var veldig profesjonell og flink til å forstå behovene våre, Han foreslo veldig gode løsninger, og prosessen med å tegne kjøkkenet gikk smertefritt. Dessuten sørget han for nøyaktig oppmåling, slik at kjøkkenet passet perfekt inn da det skulle monteres, forteller hun fornøyd.

Vetrineskapene gir et tydelig blikkfang

Resultatet ble et praktisk og funksjonelt kjøkken i en vakker farge.

– Det ble større og åpent uten overskap, og halvøya med barstoler var veldig stilig. Glasskapet var prikken over i’en, avslutter Ingun entusiastisk.

Kjøkkenet er satt sammen av

Greenline Svanemerket
Produkt: Zerox – HPL
Farge: Terra Grey
Produkt: Kjøkkenskrog
Farge: Gray Real Oak SY
Vitrineskap ett vindu
Produkt: Vitrineskap
Farge:

La deg inspirere

Serie: Smala +

Grønt kjøkken med en moderne ramme

Velvet-Green
Serie: Zerox +

Kjøkken med overskap og øy

Beach-Grey
Serie: Wood Unlimited + Zerox +

Ekstra matt, helt uten fingermerker

Serie: Wood Unlimited + Pavilo +

Lyst og moderne kjøkken

New Forest Oak
Serie: Wood Unlimited +

Moderne kjøkken i tre

New Forest Oak