fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Kjøkkenleverandør Bergen - Skandinavisk kjøkken i trelaminat

Kundehistorie, Zerox +

Moderne skandinavisk kjøkken i trelaminat

Monica og Robert på Søreide var på jakt etter et nytt kjøkken da de skulle pusse opp deler av huset sitt. De ønsket et kjøkken med moderne linjer men i klassiske farger og materialer som passet inn med husets uttrykk ellers. De landet på fronter i lys eikelaminat, med matchende skrog og gripeskinner sammen med en lys Silestone benkeplate og på den måten ble dette et lyst og trivelig kjøkken som står veldig godt til identiteten til huset.

Kjøkken Bergen - skuff

Maksimal utnyttelse av rommet

Konsulenten ble gitt noen utfordringer i prosessen her da det måtte til en rekke spesielle tilpasninger av hensyn til både vinduskarmer, ukurante bredder og høyder samtidig med et sterkt fokus på å utnytte det avlange rommet maksimalt. Sluttproduktet ble rett og slett lekkert, synes Monica og Robert selv.

Kjøkken Bergen - lys i overskapjpg

Kjøkken Bergen - kjøkken i trelaminat

 

Kvalitetsfølelsen

«Vi fikk veldig god hjelp og veiledning underveis i prosessen og konsulenten var alltid imøtekommende og løsningsorientert når vi kom med ønsker og innspill. Dette samspillet synes vi har gitt oss det optimale kjøkkenet for dette huset og vi elsker å lage mat sammen her. Detaljer som at benkeplaten går inn i vinduskarmen, at både skrogene og gripeskinnene matcher frontene, at vi kan dimme og justere lysene i overskapene slik vi ønsker og kvalitetsfølelsen når vi bruker kjøkkenet gir oss en trygghet og glede over valget av Rotpunkt Kjøkken som leverandør. Derfor kan vi anbefale andre som er på jakt etter kjøkken å ta turen innom Rotpunkt Kjøkken og se på det store utvalget og løsningene de kan tilby.»

Kjøkkenet består av

Produkt: Zerox HOR/VER FM
Farge: City nature oak
Greenline Svanemerket
Produkt: Zerox – FM
Farge: Snow
Produkt: Kjøkkenskrog
Farge: City nature oak
Greenline Svanemerket
Produkt: Greenline skrog
Farge: Snow
  • Gripeskinner i samme utførelse som fronter («City Nature Oak»)
  • Gripeskinner med integrert LED lys på overskap.
  • Skuffer i antrasittgrå stål med glassvegger (standard)
  • Benkeplate: Silestone, Blanco Maple. 20mm tykk.
  • Vask: Underlimt Blanco Etagon, rustfri utførelse
  • Blandebatteri: Blanco Lanora-S, rustfri utførelse
  • Stikkontakt på benkeplate: EVOline Backflip, hvit
  • Stekeovn: AEG BBS8850B1 med damp
  • Kompaktovn: AEG BBB6010QB1
  • Platetopp: AEG CCE84751CB med integrert ventilator. Resirkulering/kullfilter.
Kjøkkenbutikk Bergen

Rotpunkt Kjøkken Bergen

Vi synes Monica og Robert har gjort noen virkelig lekre tilleggsvalg på kjøkkenet deres, som flisene på den ene veggen, det flotte gulvet og ikke minst pendel-lampene ved vinduene som også binder sammen det klassiske og moderne i dette kjøkkenet. Tusen takk til Monica og Robert for at vi fikk levere kjøkken til dere.

Bli bedre kjent med oss