fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Praktisk drømmekjøkken med en liten dose luksus

Fenix Black melamine Extra matt

Et helhetlig uttrykk og en liten dose luksus 

Familien fra Bergen hadde allerede lagt ned mye tid og arbeid i å tegne og planlegge sitt drømmekjøkken da kjøkkenleverandøren de hadde valgt, la ned virksomheten. Heldigvis fant de stort utvalg, god kvalitet og flinke kjøkkenkonsulenter hos Rotpunkt. Resultatet ble et praktisk kjøkken med mye benkeplass og oppbevaring, et helhetlig uttrykk og en liten dose luksus. 

Hos Rotpunkt Bergen fikk de god dialog med kjøkkenkonsulenten som ga gode råd. De bygget videre på tegningene de allerede hadde, med noen tilpasninger. De endret skrogfarge til tre istedenfor svart for å få en kontrast og ta igjen fargen på benkeplaten. 

Kjøkkenkonsulenten foretok også noen justeringer for å ta hensyn til skjevheter i veggen for høyskapene, for å sikre et pent resultat.

– Rotpunkt tok utgangspunkt i løsningen vi allerede hadde fått tegnet og som vi likte. Samtidig kom de med noen fornuftige forslag til utbedringer, som vi er veldig glade for i dag. Kjøkkenkonsulenten var hjelpsom, løsningsorientert og opptatt av at vi skulle bli fornøyd, forteller Frida.

Materialvalgene gir et stramt uttrykk, samtidig som skrog og benkeplater i eik sørger for en varm kontrast til de svarte frontene. HPL-teknologi sørger for nærmest «fingeravtrykkfrie» flater som er svært praktisk for enhver småbarnsfamilie.

Kjøkkenet har god benkeplass og vasken er strategisk plassert mellom koketoppen og oppvaskmaskinen. Dessuten er nisjen ved vinduet et perfekt gjemmested for kaffetrakter og brødrister.

– Vi synes det ble kjempebra! Både de praktiske løsningene og materialvalgene vi ble rådført til å velge var gode, sier Frida.

– Vi er spesielt fornøyd med all benkeplassen vi har fått, all skapplassen og den store og praktiske vasken. Vinskapet løfter luksusfølelsen noen hakk, avslutter de i kor.

Kjøkkenet er satt sammen av

Greenline Svanemerket
Produkt: Zerox – HPL
Farge: Sort
Greenline Svanemerket
Produkt: Greenline skrog
Farge: City Nature Oak

La deg inspirere

Serie: Smala +

Grønt kjøkken med en moderne ramme

Velvet-Green
Serie: Zerox +

Kjøkken med overskap og øy

Beach-Grey
Serie: Wood Unlimited + Zerox +

Ekstra matt, helt uten fingermerker

Serie: Wood Unlimited + Pavilo +

Lyst og moderne kjøkken

New Forest Oak
Serie: Wood Unlimited +

Moderne kjøkken i tre

New Forest Oak