Lite kjøkken
Hvis du har et lite kjøkken, er det fortsatt mulig å ha et trendy og funksjonelt allrom-kjøkken. Planløsning, ergonomi og riktig lagring på rett sted er en stor del av planleggingen når du planlegger et nytt kjøkken.

Vi hjelper deg med å få den riktige løsningen for din husstand og tilbyr mye inspirasjon her på hjemmesiden, hvor du finner kjøkkenløsninger i mange forskjellige varianter.

Smarte innebygde skap, skjulte løsninger og gode løsninger for oppbevaring av kjøkkenutstyr, kan være den viktige forskjellen når det gjelder å gjøre kjøkkendrømmene dine til virkelighet.

Få faglig rådgivning

Våre dedikerte og erfarne konsulenter er klare til å gi deg best mulig råd for din helhetlige kjøkkenløsning. Rotpunkt er din garanti for profesjonelle løsninger, høy kvalitet og design som garantert vil møte alle dine forventninger. Greenline Bioboard Produksjon i miljøvennlige materialer
Rotpunkt kjøkkenvalg

Inspirasjon

Hos Rotpunkt Kjøkken sørger vi for mye kjøkkeninspirasjon, slik at du til enhver tid kan se de mange spennende mulighetene vi tilbyr i vårt brede produktsortiment. Vårt materiale- og fargevalg gir deg ubegrensede muligheter. Her kan du for eksempel velge mellom:

  • Mer enn 300 standardfarger
  • 26 vakre skrogfarger
  • I tillegg er det mange spennende fargekombinasjoner, nyanser og materielle valg, som vil være en spennende del av beslutningsprosessen i forbindelse med en ny åpen kjøkkenløsning.

Markedets største kjøkkenutvalg

På Rotpunkt Kjøkken er alt mulig. Vi tilbyr både delløsninger og helhetsløsninger når du skal ha ditt nye kjøkken innredet. Vi tilbyr komplette løsninger, derfor er Rotpunkt et naturlig sted å starte når du skal planlegge ditt nye kjøkken. I tillegg har vi markedets største utvalg av f.eks. grepsfrie kjøkken. Her kan du velge mellom de mange ulike varianter og føle deg trygg på at vi har både PEFC- og FSC-sertifisering, noe som bidrar til å sikre deg god kvalitet

Skandinavisk design

Våre kjøkken er designet i henhold til den lette og luftige skandinaviske designen. Her har du mulighet til selv å sette ditt preg på sammensetningen av kjøkkenskap, fargevalg, benkeplater og forskjellige grep for kjøkkenet ditt.

Rotpunkt fordeler

Ta et bærekraftig valg for fremtiden

For oss er det ikke nok å tilby den beste kjøpsopplevelsen for våre kunder, vi streber også etter å oppfylle de moralske og miljømessige krav som dagens forbruker har. Her kan du lese mer om våre tiltak som forplanter seg gjennom hele verdikjeden.

Se mer om hva som gjør et Rotpunkt kjøkken til et miljøvennlig kjøkken

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte