Bærekraftig produksjon
Hvordan kan en kjøkkenprodusent sikre bærekraftig produksjon? Hos Rotpunkt ser vi kontinuerlig etter muligheter for å optimalisere gamle prosesser og strukturer. Hvordan redusere mengde treavfall, hvordan gjenbruke produksjonsavfall og ikke minst, hvordan gi medarbeidere et sunt produksjonsmiljø. Vi har nå økt intensiteten og leter utrettelig etter forbedringspotensiale. Vi undrer konstant på hvordan vi kan forbedre materialeffektivitet, redusere utslipp og vi ser etter måter vi kan støtte våre ansatte i produksjon og administrasjon til å jobbe på en bedre og sunnere måte.
Denne intensiveringen har ført til forbedret produksjon slik at vi har redusert produksjonsavfallet betraktelig. Våre produksjonsmedarbeidere har tilgang på robotic exoskeleton, som reduserer den fysiske belastningen ved tunge løft. For alle i Rotpunkt står helse og velvære i fokus, for bærekraft refererer ikke bare til teknologi, og miljø, men til arbeidsmiljø og trivsel.