fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Franchise-kjøkkenbutikk

Rotpunkt Kjøkken

Franchise

Ønsker du å eie og drive egen forretning i en attraktiv, nyskapende og bærekraftig kjøkkenkjede med et utprøvd konsept og et solid driftsgrunnlag?

Bli en del av Rotpunkt Family

Drømmer du om å drive din egen kjøkkenbutikk, og er en dyktig selger – da er kanskje Rotpunkt det rette for deg. Rotpunkt Norge har en nasjonal vekstplan, som vi realiserer sammen med utvalgte lokale forhandlere. Vi jobber tett sammen fra ide til lansering og gjennom videre drift.  De neste årene skal vi hvert år åpne 3-4 nye regionsbutikker inntil vi har nådd vår ambisjon om en landsdekkende kjede. Rotpunkt har i løpet av de siste 5 årene åpnet over 25 butikker i Skandinavia, som gjør oss til Skandinavias raskest voksende kjøkkenkjede. Og med over 350 butikker i Europa vet vi mye om å drive kjøkkenbutikk, og mye om bransjen generelt

Rotpunkt har en grønn strategi og etterstreber å ta de mest miljøvennlige med fokus på bærekraft. Vi bruker utelukkende grønn energi  i produksjon av alle Rotpunkt kjøkken . Alle produkter blir produsert på Co2-nøytrale fabrikker, som vi forøvrig er de eneste på markedet til å gjøre. Vår Greenline serie er Svanemerket og FSC-sertifisert som sikrer et bærekraftig skogbruk.

Johnny Torp - Styreleder Rotpunkt Norge

Ta kontakt

Synes du dette høres interessant ut, ta kontakt med styreleder Johnny Torp for en uforpliktende samtale om muligheten i ditt område.

Johnny Torp
Styreleder

E-post: jt@rotpunkt.no
Tlf: +47 990 90 441