Rotpunkt kjøkkenvalg
Rotpunkt – en helt ny måte å tenke baderom på!

Rotpunkt – en helt ny måte å tenke baderom på!

Men er det mulig, da? Toalett, dusj, servant, kanskje badekar og noen hyller eller skap – det er vel ganske fastlagt, egentlig? Nei – ikke hvis du ser funksjon og form som en ny enhet, skapt av begge elementer. Rotpunkt har en tilnærming til stil og funksjonalitet det er verdt å se nærmere på.

FORLENG STILEN PÅ BOLIGEN INN I BADET

Man trenger jo ikke være totalt opphengt i stil og design for å se at det skurrer med en gjennomført stil i en bolig – bortsett fra når du kommer inn på badet. Alt for mange setter kravene til funksjon først, uten å sjekke om det finnes designløsninger som tar vare både på utseende og funksjonalitet. Rotpunkt gjør det. Ikke bare design; også materialvalg og finish er med på å skape den unike følelsen av harmoni som bare Rotpunkt leverer. Alle de smarte detaljene er med på å gjøre Rotpunkt til et naturlig valg. Og med alle valgmulighetene som ligger i sortimentet, er det en enkel sak å forlenge stilen fra resten av boligen din, inn på badet.

KVALITET ER KANSKJE ET FORSLITT ORD – MEN DET GJELDER FORTSATT HOS ROTPUNKT

Ikke bare kvalitet, men miljøtankegang, innovasjon og et godt øye for design er med på laget. Når det gjelder miljø, har også det med kvalitet å gjøre. Rotpunkts nye møbelplater, Greenline BioBoard, er for en stor del lagd av hurtigvoksende planter som mais. Resultatet er et vi har senket bruken av trevirke med 37%, samtidig som vekten er redusert med 30%. Hos Rotpunkt går man ikke på akkord med kvaliteten – de nye platene er like holdbare og stabile som de gamle, trebaserte. ”Du tror det ikke før du får se det” ”Seeing is believing”, heter det på utenlandsk. Og nettopp det å se våre baderomløsninger fra Rotpunkt i virkeligheten, er å oppleve hvordan de mange smarte løsningene gjør Rotpunkt til et bedre valg på badet. Fronter på skuffer og dører med og uten håndtak, ton-i- ton og kontrastfarger – det er mange muligheter til å føre stilen fra resten av boligen inn i badet. Også når det gjelder overflatebehandling er det flere valgmuligheter med Rotpunkt bademøbler – tre, malt, høyglans eller matt; og alle de farger du kan tenke deg!