Rotpunkt kjøkkenvalg
Rotpunkt kjøkken åpner på Jessheim

Rotpunkt åpner butikk etter butikk i rekordfart, og utfordrer kjøkkenbransjen med sin tyske kvalitet og grønne drivlinje.

Rotpunkt fyller 90 år i år, og med sin fremtidsrettede, miljøvennlig profil, ligger Rotpunkt et hestehode foran konkurrentene. Daglig leder for Rotpunkt Norge, forteller om den ambisiøse vekstplanen:

– Som et ledd i etableringen i Norge, er vår ambisjon å være landsdekkende innen 2023. Vi skal ikke nødvendigvis være overalt, men vi skal være der potensialet er stort nok geografisk sett, slik at vi kan ta en markedsledende posisjon i vårt segment, avslører Johnny Torp. 

Ifølge vekstplanen ønsker Rotpunkt å åpne to til tre butikker i året, før vi til slutt lander på rundt 15 butikker på landsbasis. Ønsket er å være nummer én i «mellom-segmentet», og å bli en foretrukken partner på prosjektmarkedet.  

Turen er kommet til Jessheim

Rotpunkt har fra før av to butikker i Oslo, på Alna og Skøyen, og tidligere i år åpnet vi butikk i Fredrikstad. Nå er turen kommet til Jessheim, som vil ha premiereåpning i slutten av november røper driverne Glenn Tønsberg og Lasse Christophersen.

Jessheim – storbyen på Øvre Romerike ligger sentralt i Norges kanskje største vekstområde. Som en del av vår satsing er det naturlig å være representert med den mest spennende kjøkkenbutikken på Jessheim

Rotpunkt er kanskje et relativt ukjent navn for mange nordmenn enda, men den tyske kjøkkenaktøren har allerede tatt våre naboland med storm. Det er bare et tidsspørsmål før Rotpunkt er et dagligdags merkenavn også her til lands.

– Rotpunkt er det alle forbinder med tyske produkter – kvalitet og leveringspålitelighet! 

Tidlig ute med miljøtiltak

Det som i tillegg utmerker produktene til Rotpunkt er ikke bare den solide kvaliteten og det gjennomtenkte designet, men kanskje aller mest den bærekraftige tankegangen, som er helt unik i markedet. 

– Rotpunkt har valgt å gå den bærekraftige veien i mange år. I 2020 er fabrikkene vår 100 prosent Co2-nøytrale. Det miljøvennlige fokuset styrkes blant annet med en helt ny generasjon Greenline 4 star sponplate, som benyttes i produksjonen av kjøkkenskrog. Rotpunkt er helt alene om de klimavennlige sponplatene som både er FSC-merket, Cradle to cradle-sertifisert og svanemerket. Dette sikrer oss et solid dokumenterbart konkurransefortrinn i privatmarkedet, men ikke minst for utbyggere som ønsker en grønn standard i sine prosjekter.

– Rotpunkt er det grønne valget.

Opplevd kvalitet

Våre skrog og fronter har lengre levetid enn bransjen generelt, og vi tilbyr 26 forskjellige farger på skrogene og mer enn 300 farger på frontene – mix & match uten tillegg i prisen. 

Kundeservice står selvfølgelig også svært høyt på lista når Rotpunkt skal slå ut vingene og bli landsdekkende. Når Rotpunkt tegner kjøkken for kundene er det individualitet som er nøkkelen til fornøyde kunder. 

– Vi bestreber oss på å realisere kundens drømmer. Med Rotpunkts store modellprogram kan du få det du drømmer om til både kjøkken, bad og garderobe. Vi ønsker å være best på service hele veien helt frem til kjøkkenet henger på veggen og alle er fornøyd. Vi skal anstrenge oss veldig for å gi kunden det lille ekstra. 

– Vi gleder oss til å åpne dørene for den nye butikken og å lage et mesterverk for hver eneste kunde, lover Lasse og Glenn og smiler.