fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Sherwood Park Synchron Pore

Fikk realisert sitt drømmekjøkken hos Rotpunkt Kjøkken Jessheim

Da Espen skulle pusse opp sin leilighet ønsket han seg noe som skilte seg ut fra mengden.

Espen har kjøpt flere oppussingsobjekt for å renovere det for så å selge med fortjeneste. Når han skulle kjøpe en leilighet han skulle bo i en god stund fremover ønsket han noe helt spesielt. Med erfaring fra mange oppussingsprosjekter har Espen dannet seg mange gode ideer til hvordan han skal lage en flott leilighet som skiller seg ut i mengden.

Kvalitet og gode løsninger

Etter å ha sett Rotpunkt Kjøkken hos en venn ble han positivt overrasket av kvaliteten og de gode løsningene som var valgt. Spesielt lot han seg beundre av den innfelte belysningen i overskapene, som både ga lys under, og inne i selve skapet. Det var da han tok kontakt med Glenn hos Rotpunkt Kjøkken Jessheim for å få hjelp til å sette sammen alle sine ideer til et ferdig resultat.

«Rotpunkt Kjøkken Jessheim er en veldig ryddig og flott butikk, som har et stort sortiment av blant annet fronter, benkeplater, vasker. Det å få sett frontene i virkeligheten var til god hjelp, slik at jeg kunne se sortimentet opp mot for eksempel parkettgulvet eller andre detaljer jeg ønsket.

Til Glen hadde jeg med mange ideer og forslag som jeg ønsket å få satt sammen. Det å ha den gjennomgangen med Glenn i butikk var veldig verdifullt for å se hva vi kunne få til, basert på mine ideer og ønsker. Det gjorde at vi i fellesskap fant ekstra gode løsninger og fargesammensetninger. Det brede utvalget i farger og lekre detaljer Rotpunkt Kjøkken har å velge i gjorde tegneprosessen veldig morsom.»

«Valget falt på Rotpunkt kjøkken grunnet den generelle kvalitetsfølelsen, samt ekstremt god oppfølging og veiledning av kjøkkenkonsulent Glenn Tønsberg. Glenn skjønte godt essensen i hva jeg så for meg og fikk da tegnet et rå-lekkert kjøkken som jeg er utrolig fornøyd med!»

«Er særdeles fornøyd med den stilrene Quooker-kranen i aldret messing, som har funksjoner med både kaldt, varmt, kokende, nedkjølt og kullsyrevann i kranen.

Den sparer meg for tid, vann, energi og plass på kjøkkenbenken. Noe som igjen bidrar til et enklere liv i en hektisk hverdag i tidsklemma.»

– Sier Espen Dyran

«Resultatet ble mildt sagt helt MAGISK!! Har aldri vært så fornøyd med et kjøkken, bildene taler for seg selv. Det er ingen tvil om hvor jeg henvender meg neste gang jeg skal ha meg et kjøkken!»

«Kunden hadde et veldig spennende prosjekt og ønsket seg noe utenom det vanlige.»

– Sier kjøkkenkonsulent Glen Tønsberg

De største utfordringene i dette prosjektet ble derfor å sy sammen de forskjellige fargene og detaljene på en lekker måte, uten at kjøkkenet ble for fremtredende.

Det første vi måtte se på var utformingen på kjøkkenet og hvilken planløsning som passet til rommet. Vi landet da på et L formet kjøkken med øy. Deretter var det å sette seg ned å finne de riktige frontene, hvitevarene, benkeplate og andre detaljer som kunden ønsket seg. Noen av frontene kunden ønsket seg gjør veldig mye ut av seg, så da var viktig å finne løsninger for hvordan dette best mulig kan settes sammen og fremdeles treffe alle ønskene til kunden.

Kjøkkenet er satt sammen av:

Sherwood Park Synchron Pore
Produkt: Zerox – SY
Farge: Sherwood Park
Nytt produkt
Produkt: Zerox – KQ
Farge: Titanium Bronze
Greenline Svanemerket
Produkt: Greenline skrog
Farge: Carbon
Serie: Zerox +

Et perfekt eksempel på moderne og rustikk stil!

Dark Split Oak Synchron Pore
Serie: Zerox +

Et funksjonelt og praktisk kjøkken

Serie: Wood Unlimited + Zerox +

Et praktisk familiekjøkken i høy kvalitet

New Forest Oak