fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Praktisk kjøkken for hele familien

Rotpunkt skaper tidløst og funksjonelt familiekjøkken for småbarnsfamilie på Konnerud

New Forest Oak

Et praktisk familiekjøkken i høy kvalitet

Da familien fra Konnerud skulle ha nytt kjøkken var det god rådgiving fra erfarne kjøkkenkonsulenter, skreddersøm og høy kvalitet som gjorde at valget falt på Rotpunkt. At de kunne velge eik, kombinert med mørke, men «fingeravtrykkfrie» fronter, var midt i blinken for småbarnsfamilien.

Hos Rotpunkt Kjøkken Drammen fikk familien fra Konnerud god hjelp fra den erfarne kjøkkenkonsulenten med å tegne det nye kjøkkenet sitt. De ønsket et stort familiekjøkken med god plass til å lage mat og være sammen. I tillegg fikk de også tegnet inn en praktisk kontorløsning. 

Rotpunkt har et stort utvalg fronter, farger på skrog og tilleggsutstyr. Dette førte til en kreativ og morsom tegneprosess hvor kjøkkenkonsulenten presenterte flere løsninger og kombinasjoner.  «Det var inspirerende og morsomt å leke med ulike kombinasjoner.»

– Vi hadde egentlig bestemt oss for et helt svart kjøkken, kombinert med eik, men ble til slutt overtalt til å gå for en kombinasjon av eik og carbon, som er noe lysere en helt sort. Vi var veldig skeptiske, men valgte å høre på eksperten. Det er vi veldig glade for nå, forteller Peter.

– Vi valgte Rotpunkt Kjøkken på grunn av hjelpen vi fikk i butikken, muligheten for tilpasning, utvalg og den gjennomgående kvaliteten. At de har så stort fokus på miljø og bærekraft, passer oss bra da dette er viktig for oss.

– Peter

Rotpunkt Kjøkken - Peter Vigdal, Konnerud

Til slutt sto familien igjen med et stort, tidløst og funksjonelt kjøkken med masse skap- og skuffeplass. Den integrerte kontorplassen som glir sømløst inn i interiøret, blir hyppig brukt til hjemmekontor.

De valgte samme farge på skrog og kjøkkenfronter, en Bora platetopp med integrert vifte og Rotpunkts HPL-fronter som hindrer fingeravtrykk på mørke overflater – tre valg som virkelig løfter kjøkkenets uttrykk og kvalitet. 

Praktisk kjøkken for hele familien

– Vi er en småbarnsfamilie og var veldig spent på dette med mørkt kjøkken og fingeravtrykk. Klart det blir noen merker med veldig fettete fingre, men overraskende lite, sier Peter.

Kjøkkenet er satt sammen av

New Forest Oak
Produkt: Quattro – WU
Farge: New Forest Oak
Greenline Svanemerket
Produkt: Zerox – HPL
Farge: Carbon
Greenline Svanemerket
Produkt: Greenline skrog
Farge: Carbon

La deg inspirere

Serie: Zerox +

Et perfekt eksempel på moderne og rustikk stil!

Dark Split Oak Synchron Pore
Serie: Zerox +

Et funksjonelt og praktisk kjøkken

Serie: Zerox +

Et helhetlig uttrykk og en liten dose luksus 

Fenix Black melamine Extra matt