fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Fant drømmekjøkkenet hos Rotpunkt Kjøkken Drammen

Dark Split Oak Synchron Pore

Et perfekt eksempel på moderne og rustikk stil!

Da Kristine og mannen skulle oppgradere kjøkkenet i det gamle huset sitt, så de på ulike løsninger på nettet, uten å finne noe som appellerte til dem. Det var først da de besøkte Rotpunkts stand på Boligmessen i Drammen, at de endelig fant et kjøkken som kombinerte moderne og rustikke elementer. Det var perfekt for deres hjem.

Rotpunkt Kjøkken Drammen er romslig og har et godt utvalg forskjellige typer kjøkken, benkeplater og andre tilvalg. Paret endte med å velge et kjøkken fra Rotpunkt fordi det var her de fant den rette kombinasjonen av moderne og rustikk stil. De opplevde kjøkkenet som solid og av høy kvalitet.

– Vi falt begge to umiddelbart for denne modellen. Det var den rette kombinasjonen av moderne og rustikk som vi syntes passet til vårt hus, og kjøkkenet var av solid og høy kvalitet, sier Kristine.

Nye praktiske løsninger

Prosessen med å tegne kjøkkenet var rask og effektiv. Kjøkkenkonsulenten Fredrik Nilssen ga gode råd og anbefalte løsninger som paret ikke hadde tenkt på selv.

– Fredrik var svært enkel å forholde seg til. Han var alltid tilgjengelig, svarte raskt på henvendelsene våre og var fleksibel da vi ønsket endringer underveis. Det var en veldig  trygg og god prosess, sier Kristine. 

Da kjøkkenet sto ferdig, var resultatet som skapt for rommet med klassiske vinduer og takbjelker. Samtidig er kjøkkenet topp-moderne, spekket med praktiske løsninger og det nyeste innen hvitevarer og tidløse materialer.

Perfekt tilpasset

Kjøkkenkonsulent Fredrik Nilssen forteller at paret ønsket et “nisjekjøkken”  med en tilkoblet hjørneløsning. Dette løste Rotpunkt på en stilren og praktisk måte. Kjøkkenkonsulenten hadde gjort gode oppmålinger på forhånd, og sørget for perfekte tilpasninger i et gammelt hus.

– Kjøkkenet ble  akkurat slik vi hadde  forestilt oss, med masse praktiske løsninger og et lekkert utseende. Trestrukturen i kjøkkenfrontene passer perfekt til de originale takbjelkene, sier Kristine.

– Dessuten er Bora koketoppen med avtrekk helt genial. Vi er veldig fornøyd med  at vi slipper å ha kjøkkenviften hengende over benken, og avtrekket fungerer kjempebra.

Alt i alt var paret svært fornøyd med kjøkkenet og hele prosessen med Rotpunkt Kjøkken Drammen.

– Vi anbefaler Rotpunkt til alle som vil ha et høykvalitetskjøkken med en moderne og rustikk stil, avslutter hun.

 

Kjøkkenet er satt sammen av

Greenline Svanemerket
Produkt: Zerox – HPL
Farge: Carbon
Dark Split Oak Synchron Pore
Produkt: Zerox – SY
Farge: Dark Split Oak
Greenline Svanemerket
Produkt: Greenline skrog
Farge: Carbon

La deg inspirere

Serie: Zerox +

Et perfekt eksempel på moderne og rustikk stil!

Dark Split Oak Synchron Pore
Serie: Wood Unlimited + Zerox +

Et praktisk familiekjøkken i høy kvalitet

New Forest Oak
Serie: Zerox +

Et helhetlig uttrykk og en liten dose luksus 

Fenix Black melamine Extra matt