Rotpunkt aktiviteter
Rotpunkt kjøkken feirer 90 år

Rotpunkt kjøkken kjennetegnes av tysk kvalitet, skandinavisk design og ikke minst at det er Europas grønneste kjøkkenfabrikk. I 2020 har det familieeide selskapet 90 års jubileum.

Rotpunkt sine moderne, kortreiste kjøkken fra Tyskland har fokus på kundens individuelle behov når det kommer til design og funksjon, men også kanskje viktigst av alt – Miljø. Som selskap har Rotpunkt i flere år tatt grep for å utvikle varige miljøvennlige løsninger i hele verdikjeden. Viktig fokus i dette arbeidet er vårt totale carbon footprint, som år for år viser oss hvordan vi har klart å redusere utslipp. Nå i 2020 kan Rotpunkt feire 90 år som Europas grønneste kjøkkenfabrikk – Hos oss kan du som kunde være trygg på ditt grønne valg.

Selvfølgelig er Rotpunkt tuftet på tysk kvalitet og ekte håndverk. Du kan velge i et stort spenn av stilarter fra det landlige til ny innovasjon med overflater basert på nanoteknologi. Med 300 standardfarger og 26 skrogfarger som standard kan Rotpunkt tilfredsstille de fleste kundebehov.

Rotpunkt er godt representert i Skandinavia med nasjonal distribusjon i Danmark og Sverige. I Norge har kjeden store vekstambisjoner og åpner butikk nr. 3 i Dikeveien i Fredrikstad i mars.

90 års jubileet feires med gode tilbud i alle butikkene.

+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte