Rotpunkt bryggersvalg
Rotpunkt vaskerom

Smart og funksjonell innredning av små vaskerom

Hos Rotpunkt er vi spesialister på innredning til alle slags vaskerom. Store som små rom, skrånende vegger eller ønsker om spesialmål er blant de mange utfordringer vi har spennende designløsninger for, og som vi lager daglig for våre kunder.

Vi vil også gjerne hjelpe deg med å finne akkurat den planløsningen som passer best til ditt rom – et lite vaskerom kan lett bli det perfekte når du, i samråd med os jobber frem akkurat din optimale løsning. Det er nesten uendelige muligheter når du velger inspirasjon fra Rotpunkt. Vi tilbyr:

  • Markedets største utvalg av vaskerom med grepsfrie fronter
  • 300 standardfarger og 26 forskjellige skrogfarger

I tillegg er det et vell av spennende løsningsalternativer når det gjelder valg av tilbehør som hvitevarer, belysning, grep, kantlister etc. Valgene er nesten uendelige, og det kan virke litt overveldende, men vi stiller alltid med våre profesjonelle rådgivere for å finne riktig design, materialer, farger og form.

Små vaskeromsinnredninger du vil elske

Ditt vaskerom er viktige for oss. Selv om vi tilbyr et stort utvalg av moderne samt klassiske løsninger, er vi alltid klare til å hjelpe deg med dine spesielle ønsker. Kanskje du trenger veldig spesielle mål på skapene dine, kanskje det er fargekombinasjonene som må være noe spesielt – uansett, så er vi sikker på at vi kan hjelpe deg med å finne akkurat den innredningen du bare vil elske.

La oss snakke sammen om hvilke funksjoner som er viktige for deg på vaskerommet; ergonomi, plassoptimalisering, ønske om design, høyder på skap, benkeplater og de ulike alternativene innen armatur, vask, belysning etc. Sammen finner vi den perfekte løsningen for deg.

Hent inspirasjon til vaskerommet hos Rotpunkt

Vi tilbyr et stort utvalg av kataloger for både kjøkken, bad og garderobe og vaskerom, som du i fred og ro kan studere til inspirasjon. Det kan du kombinere med å se våre utstillinger med egne øyne. Velkommen til en av butikker.

Rotpunkt tilbehør
Bryggers

Dit vaskerom

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på vaskerommet ditt.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.