Rotpunkt bryggersvalg
Rotpunkt vaskerom

Inspirasjon til vaskerommet hos Rotpunkt

Hos Rotpunkt er det på ingen måte vanskelig å planløse eller finne inspirasjon til vaskerommet. Våre mange spennende kataloger gir deg et vell av muligheter i smart og funksjonelt interiør, og det samme er tilfelle med våre populære utstillinger av garderobe og vaskerom.  Vi tilbyr blant annet på:

  • Spennende inspirasjon til vaskeromsløsninger i både klassisk, moderne eller spesialdesign
  • Markedets største utvalg av grepsfrie løsninger
  • Alle NCS og RAL farger – 300+ farger
  • Totalt 26 skogfarger som matcher alle fronter

Det er nesten umulig å ikke bli inspirert når du besøker en av våre butikker. Våre spennende utstillinger er det rette stedet å starte når du skal innhente inspirasjon.

Utstilling med mange gode ideer

Gode ideer til planløsning kommer nødvendigvis ikke helt av seg selv, derfor er vi glade for å kunne invitere deg til en eller flere av våre utstillinger. Her kan du drømme deg bort.

Spennende fargekombinasjoner, spennende løsninger for f.eks. skråvegger eller små rom – du opplever mange varianter for gode og funksjonelle rom, der det er fokus på både plassoptimalisering, ergonomi og ikke minst vakker design.

Vi har gjort vårt beste for å inspirere deg samt demonstrere den høye kvaliteten som våre skap og skuffelementer representerer. Her finner du:

  • Produksjon med tysk grundighet og skandinavisk design
  • Greenline Bioboard produksjon i miljøvennlige materialer
  • Holdbare elementer med 30% redusert vekt
  • FSC og PEFC sertifisert produksjon

Du er alltid garantert førsteklasses kvalitet når du velger Rotpunkt. Vi tilbyr komplette løsninger og alltid faglig råd, slik at du når som helst kan virkeliggjøre drømmen om nytt vaskerom.

Inspirasjon til vaskerom

Vi er stolte av våre mange spennende utstillingsmodeller, som vi også selge ut regelmessig. Alle våre løsninger tilbys i moderne eller klassisk design. Vi lager også skreddersydde skap, skuffer og dører i henhold til dine mål.

La oss snakke sammen om dine mange og enestående muligheter hos Rotpunkt. Vi gleder oss til å hjelpe deg med mye spennende inspirasjon til et nytt vaskerom.

Rotpunkt tilbehør
Bryggers

Dit vaskerom

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på vaskerommet ditt.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.