Rotpunkt bryggersvalg
Rotpunkt vaskerom

Funksjonelle skap i høy kvalitet

Hos Rotpunkt er vi eksperter innen innredning – Vi har ikke mindre enn 85 års erfaring med produksjon av kvalitetsskap for garderober, bad og kjøkken, og tilbyr markedets største grepsløse utvalg.

Ingen jobb er for stor eller for liten til våre profesjonelle rådgivere, som alltid er klare til å hjelpe deg med gode råd og veiledning.

Rotpunkt tilbyr deg skapelementer i en rekke farger og skogfarger. Vår produksjon består av miljøvennlige materialer, produsert på en slik måte at skapelementene dine har en redusert vekt på opptil 30%, samtidig som de produseres med biomasser som gir en slitesterk kvalitet. Vårt utvalg inkluderer blant annet:

  • Miljøvennlig produksjon med f.eks. biomasse i mais
  • Greenline Bioboard-serien i høyeste kvalitet
  • Holdbar tysk grundighet kombinert med estetisk skandinavisk design
  • Mer enn 300 standardfarger og 26 skogfarger

Det er mange fordeler med å velge løsninger fra Rotpunkt. Uansett ønsket om det er store eller små skap, vil vår store ekspertise være tilgjengelig når du besøker en av våre butikker. Her kan du også finne mange spennende utstillinger og få inspirasjon til alt du drømmer om.

Snakk med en av våre profesjonelle rådgivere slik at vi sammen kan finne akkurat hva som passer deg, økonomien og drømmene dine. Vi gleder oss til å hjelpe deg med mål, farger og innredning.

Tag en snak med en af vores professionelle rådgivere, så vi sammen kan finde præcis det bryggers skabe tilbud, som matcher dig, din økonomi og dine drømme. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med former, farver og indretning.

Rotpunkt tilbehør
Bryggers

Dit vaskerom

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på vaskerommet ditt.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.