fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Et moderne kjøkken tillpasset vårt behov

Kundehistorie, Zerox +

Et skreddersydd kjøkken tilpasset våre behov

Når vi bestemte oss for å pusse opp kjøkkenet vårt, startet vi som mange andre med et Google-søk. Vi scrollet gjennom flere kjøkkenleverandører før vi snublet over Rotpunkt Kjøkken. Nettsiden deres fanget umiddelbart vår interesse, og vi booket en time for å se nærmere på utvalget deres. Lite visste vi at vi skulle finne drømmekjøkkenet vårt der. Et kjøkken som ikke bare var estetisk tiltalende, men også barnevennlig med dører og skuffer som var motstandsdyktige mot fettmerker fra små barnefingre. Fra første møte fikk vi utrolig god service og hjelp til å designe et kjøkken som både var vakkert og praktisk, skreddersydd til våre nåværende og fremtidige behov.

Kjøkkenutstilling hos Rotpunkt Kjøkken Jessheim

Butikkopplevelsen

Butikken til Rotpunkt var lys, romslig og godt organisert. Utvalget var imponerende, og vi satte stor pris på de store utstillingene som gjorde det mulig å virkelig «ta og føle» på de forskjellige kjøkkenalternativene. Dette ga oss en bedre forståelse av hva vi kunne forvente.

God service

Den fantastiske hjelpen vi fikk var hovedårsaken til at vi valgte Rotpunkt. Servicen var en av de beste vi har opplevd fra en leverandør. I tillegg var vi helt betatt av det nydelige kjøkkenet vi fant.

Barnevennlig kjøkken

Med Rotpunkt sin nanoteknologi er frontene Zerox-HPL svært motstansdyktg mot fingermerker, som gjør det mulig med mørke kjøkkenfronter uten at man konstant må gå med vaskekluten i hånden.

Flinke kjøkkentegnere

Prosessen med å tegne kjøkkenet var utrolig enkel, takket være den utmerkede hjelpen vi fikk. Vi fikk se alt i 3D og kunne gjøre endringer underveis, samtidig som vi mottok verdifull rådgivning om praktiske løsninger.

Det ferdige produktet

Vi elsker vårt nye kjøkken. Det er det fineste rommet i huset! Spesielt fornøyd er vi med kjøkkenøya, benkeplaten og langskapene. Kjøkkenøya fungerer som et naturlig samlingspunkt for familien når vi lager mat sammen, og langskapene gir oss all den praktiske oppbevaringen vi trenger.

Et moderne kjøkken tillpasset vårt behov

Kjøkkenet består av

Greenline Svanemerket
Produkt: Zerox – HPL
Farge: Carbon
Greenline Svanemerket
Produkt: Greenline skrog
Farge: Carbon

Dette sier kjøkkenkonsulenten

Kjøkkenkonsulenten forklarer at kunden ønsket et solid og moderne kjøkken som også skulle fungere som et samlingspunkt i hjemmet. De valgte en L-løsning med en frittstående øy og en rekke høyskap langs bakveggen for optimal oppbevaring. For å skape et luftig rom uten overskap, ble det mye oppbevaringsplass i kjøkkenøya. Frontene ble valgt i HPL XT Carbon med anti-fingeravtrykks egenskaper, kombinert med en lys og elegant kompositt benkeplate for å balansere det mørke uttrykket.

Sluttresultatet

Sluttresultatet er et elegant, moderne kjøkken med en mørk og røff stil som mykes opp av benkeplaten og andre interiørdetaljer. Kjøkkenet er også  spesialtilpasset kundens planløsning og behov. Totalinntrykket er et kjøkken som er både flott og praktisk, og vi kunne ikke vært mer fornøyde med vår opplevelse hos Rotpunkt Kjøkken.

 

Flere kundehistorier

Serie: Zerox +

Rotpunkt kjøkken med åpen kjøkkenløsning

Serie: Power +

Rotpunkt kjøkken i møte med Marokkofliser – oser av vakre farger og funksjonalitet

Serie: Zerox +

Et helhetlig uttrykk og en liten dose luksus 

Fenix Black melamine Extra matt