fbpx
Våre butikker


Avtal møte


skuffeindretning - bestik og kaffekapsler

Artikler

Kjøkkenskuffer: Få plass til tingene med riktig skuffeinndeling

Kjøkkenskuffene er en sentral og svært viktig del av kjøkkenets interiør. Vi åpner kjøkkenskuffene mange ganger om dagen, så innredningen må naturligvis være praktisk og funksjonell samtidig som den er estetisk og av høy kvalitet.

Med et Rotpunkt-kjøkken får du en unik kombinasjon av funksjonalitet, kvalitet og estetikk.

Har du spørsmål?

Våre kjøkkenkonsulenter er alltid klare til å hjelpe og besvare spørsmål. Avtal et møte her.

Skuffeinnredning
  • Rotpunkt kjøkkenvalg

Skuffer gjør hverdagen lettere

Kjøkkenskuffer og deres innredning kan gjøre hele forskjellen i hverdagen. Derfor har vi hos Rotpunkt fokus på de praktiske løsningene uten å gå på kompromiss med kvalitet og estetikk.

Velg skuffeløsninger med plass til alt

I kjøkkenskuffer skal det typisk være plass til alt fra gryter, panner og store kjøkkenmaskiner til bestikk, glass, tallerkener, serveringsboller, bakeutstyr og krydder. Kanskje skal også hermetikk og andre tørre varer oppbevares i kjøkkenskuffene. Med andre ord skal kjøkkenskuffene kunne romme mange forskjellige ting.

Hos Rotpunkt fokuserer vi på detaljene og skreddersydde løsninger – og det er ingen unntak når det gjelder skuffeløsninger. Vi sørger derfor for at du får skuffeløsninger som kan romme alt det du trenger.

Kjøkkenskuffer-i-tre
  • Rotpunkt kjøkkenvalg

Unike skuffer i flere dybder og bredder

Når vi sier skreddersydde løsninger, mener vi det. Det betyr selvfølgelig at våre kjøkkenskuffer også kommer i flere størrelser.

Fokus på detaljen

Det er de små detaljene som utgjør hele forskjellen. Hos Rotpunkt tror vi at skjønnhet og smarte funksjoner ikke bare skal begrenses til det ytre. Detaljene bør strekke seg gjennom hele kjøkkenet, fra utsiden til innsiden. Med våre skreddersydde skuffeløsninger får dere enkel kontroll og oversikt over deres kjøkkenutstyr.

 

Køkkenskrog i mange farver
  • Rotpunkt kjøkkenvalg

Få et gjennomført kjøkken fra innsiden og ut

Vil dere ha et gjennomført kjøkken fra innsiden og ut? Da vil dere helt sikkert også like våre skap med samme farge både på innsiden og utsiden.

Få personlig veiledning i din nærmeste Rotpunkt butikk

Trenger dere råd og veiledning når det gjelder valg av skuffer og skuffeinndeling? I alle Rotpunkt-butikker står våre dyktige personale klar til å hjelpe dere med å realisere drømmekjøkkenet deres. Bestill en avtale med en av våre konsulenter og kom ett skritt nærmere kjøkkendrømmen deres.