Rotpunkt kjøkkenvalg
Rotpunkt hjørneskap

Få mer ut av plassen på kjøkkenet med et praktisk hjørneskap

For å skape så mye lagringsplass som mulig, er det noen ganger nødvendig å tenke kreativt. Det er heller ikke sikkert at du har en lang vegg med plass til skap for å få all den lagringen du drømmer om.

Rotpunkt er eksperter når det gjelder å planløse kjøkken med akkurat denne slags utfordringer. Når de utfordrende vinklene må løses, eller det er en upraktisk romdeling som gjør det vanskelig, er vi klare med en løsning. Vi tilbyr et stort utvalg av hjørneskap, og kan sette sammen de kreative og praktiske løsningene som gir optimal plass til oppbevaring på kjøkkenet. Samtidig gir våre løsninger også gode arbeidsforhold i hverdagen, hvor kjøkkenet vanligvis fungerer som hjemmets naturlige midtpunkt.

Få alle fordelene med smarte hjørneskap

For noen, kan et hjørneskap høres litt upraktisk ut. Man kjenner til utfordringen om å komme til helt innerst i skapet. Men denne lille utfordringen, løses med smarte karuseller. I stedet for å plassere alle de forskjellige kokekar ene på en hylle, plasseres de i stedet rundt hele karusellen. Smart og praktisk og en eminent måte å utnytte plassen i et hjørneskap på.

Hos Rotpunkt tilbyr vi at du kan innrede ditt hjørneskap etter behov. Har du et ønske om en slags løsning kombinert med en annen front enn den vi tilbyr som standard. Så gjør vi selvfølgelig individuelle tilpasninger slik at du får det kjøkkenet du har drømt om.

Hjørneskap innredet med skuffer og belysning

Her på hjemmesiden finner du også løsninger på hjørneskap med skuffer. Skuffer er godt egnet til å sortere og lagre dine ting på en ønsket måte. Slik vet du alltid hvor du skal finne de ulike tingene, og ikke bruke tid på å lete. Bare enda et eksempel på vår evne til å lage effektive individuelle tilpasninger.

Rotpunkt tilbyr hjørneskap av ypperste kvalitet

For å skape et kjøkken som også tåler å brukes, er det avgjørende at kvaliteten på materialene er i orden. Rotpunkt bruker utelukkende PEFC og FSC-sertifisert tre. Det betyr at alle skap, skuffer og benkeplater er laget med omsorg for miljøet.

Med vår Greenline Bioboard miljøvennlige produksjon, kan vi samtidig gjøre en forskjell i økologien og økonomien i vår produksjon. Vekten av materialene reduseres ved å bruke nye metoder samtidig som stabiliteten og kvaliteten på våre produkter opprettholdes, uten å gå på kompromiss med den elegante og stilige designen.

Besøk oss og få inspirasjon til å planløse ditt kjøkken

Vi bistår gjerne med å sette sammen ditt unike drømmekjøkken. Med mer enn 300 standardfarger å velge mellom, har vi en god sjanse til å finne den fargen som er spot on. I tillegg får du muligheten til å kombinere med 26 forskjellige skrogfarger uten ekstra kostnad. Hos Rotpunkt er vi også eksperter på å få drømmer og budsjetter til å gå opp.

Lyse og hvite kjøkken

Skal det være moderne eller klassisk? Et hvitt designkjøkken er tidløst uansett om du ønsker matte overflater eller høyglans.

Rotpunkt har alltid vært kjent for sin utsøkte kvalitet. Vi tilbyr produkter laget for å bli brukt. Vi skaper varige løsninger som gjør hverdagen lettere og utnytter det fulle potensialet i rommet. Det betyr også at du får en wow opplevelse hver gang du går inn i kjøkkenet ditt. Vi er spesialister på å møte dine individuelle behov, og våre profesjonelle medarbeidere er alltid klare med råd og tips for å komme i mål med ditt neste kjøkkenprosjekt.

Rotpunkt butikk
Besøk våre butikker
Vi gleder oss til å hjelpe deg med ditt nye kjøkken.
+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte