Rotpunkt kjøkkenvalg
Kjøkkenskap

Få inspirasjon og hjelp med kjøkkenskap her

Det er ingen tvil om at et kjøkken ikke er det samme for alle. Enten skal det være et samlingssted for hele familien, hvor kos og hygge er et nøkkelord, eller det skal bare et trivielt sted hvor matlagingen skal gå unna så raskt som mulig. Vi foretrekker det første, og vi vet at et kvalitetskjøkken kan bidra til å katalysere det. Det handler om god funksjonalitet, design og gode råd. Et godt sted å starte er med kjøkkenskapene. Fordi de kan være både praktiske og vakkert designet.

Besøk en av våre butikker

Ikke bare har vi markedets største grepsløse utvalg av kjøkkenskap, vi tilbyr også faglig råd og kvalitetskjøkken. I tillegg vet vi at selve kjøkkenskapene ofte er et undervurdert aspekt av mange forhandlere. Hos Rotpunkt er det definitivt det motsatte.
Kvalitetskjøkkenskap med skuffer.

For eksempel kan kjøkkenskap med skuffer som er tilpasset dine behov, spare deg for mye tid og frustrasjon. For ofte er det kjøkkenskapets dybde som har mye å si. Derfor er vi nøye på faglige råd fordi det sikrer at du og din familie får riktig kjøkken.

Problemfritt kjøkkenskap med uttrekk.

Vi vet at mangel på plass og funksjonalitet ofte kan bli et problem i kjøkkenet ditt. Derfor kan uttrekk i kjøkkenet være en smart måte å utnytte de viktige kvadratmetrene på. Poenget er at du får mer plass i samme rom ved å bruke forskjellige teknikker.  Det kan være en ekstremt viktig forskjell i hverdagen.Vi tilbyr også kjøkkenskap på mål

Få eget mål på kjøkkenskap. På den måten kan du få akkurat den planløsningen du og din familie vil ha. Selv om vi tilbyr komplette løsninger, tilbyr vi også fleksible løsninger på kjøkkenet – alltid kvalitet i sentrum. Dette gjelder uansett om det er kjøkkenets kvalitet, råd, design eller de spesielle funksjonalitetene du vil ha på kjøkkenet ditt.

Din kjøkkendrøm

På Rotpunkt har du mulighet til selv å sette ditt preg på kjøkkenet ditt.