fbpx
Våre butikker


Avtal møte


Moderne-kjøkken-med-vetrineskap

Kundehistorie, Zerox +

Moderne kjøkken med slette fronter og vetrineskap

«Det vi endte opp med er ikke slik vi hadde sett for oss i utgangspunktet – det har blitt enda bedre!»

– Geir fra Bergen

Greenline Svanemerket
Moderne-kjøkken-med-vetrineskap-og-overskap

«Vi var i en situasjon hvor vi vurderte om vi skulle pusse opp huset eller selge til fordel for en moderne leilighet og landet på oppussing. Vi var opptatt av kvalitet og smarte løsninger i hele prosessen og dette var også viktig i valg av kjøkken.

Hos Rotpunkt fikk vi gode råd og innspill hele veien, og kjøkkenet vi endte opp med er ikke slik vi hadde sett for oss i utgangspunktet – det har blitt enda bedre! Konsulenten var imøtekommende og presenterte løsninger og design som vi ikke hadde tenkt på, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet».

Kunden ønsket seg et moderne kjøkken som skiller seg litt ut og med praktiske detaljer. En takbjelke ga noen føringer som vi måtte ta hensyn til og derfor endte vi opp med topphengslede overskap som er hengslet på midten. Den nederste delen av overskapene har glass-fronter og integrerte gripeskinner med innfelt LED-lys som gir lys både ned på benkeplaten og opp i skapet.

Slette, matte fronter i «nano-laminat» / høytrykkslaminat i fargen «Arabica» gir et stilrent og elegant uttrykk i kombinasjon med en mørk Dekton benkeplate.

Gripeskinner og push-open sikrer et grepsløst kjøkken som igjen fremhever det moderne. Merk de vertikale gripeskinnene mellom høyskapene som gir godt grep på både kjøleskap og kolonialskap samtidig som fargen matcher frontene.

Inn mot stuen er det på halvøyen to vitrineskap med sotet glass, sorte skrog og innfelt LED lys i skapsidene. Dette gir en eksklusiv følelse og gir en behagelig overgang mellom stue og kjøkken.

Kunden har valgt noen veldig passende pendellamper over halvøyen som kompletterer det hele.

Overskap-med-vetrineløsning-2

Veggpanelene er akkurat sprek nok til å gi ekstra liv til kjøkkenet, samtidig som de er begrenset til en enkelt vegg for ikke å bli for dominerende. På skinnene mellom panelene kan det henges opp en rekke praktisk tilbehør som ellers typisk ville tatt plass på benkeplaten.

Kjøkkenet består av:

Greenline Svanemerket
Produkt: Zerox – HPL
Farge: Arabica
Produkt: Kjøkkenskrog
Farge: City Nature Oak
Vitrineskap ett vindu
Produkt: Vitrineskap
Farge:
Greenline Svanemerket
Produkt: Greenline skrog
Farge: Black
Zircon 950 stålskuffer, antrasitt
Sokler og takavslutning: FM Carbon

Ytterligere komponenter

  • Gripeskinner: XGA – Arabica matt-lakkert
  • Veggpanel: KQ – Goldrush med integrert opphengsløsning
  • Hvitevarepakke fra Siemens StudioLine
  • Benkeplate: Dekton Kelya, 20mm tykkelse
Kjøkkenbutikk Bergen

Rotpunkt Kjøkken Bergen

Vi synes Monica og Robert har gjort noen virkelig lekre tilleggsvalg på kjøkkenet deres, som flisene på den ene veggen, det flotte gulvet og ikke minst pendel-lampene ved vinduene som også binder sammen det klassiske og moderne i dette kjøkkenet. Tusen takk til Monica og Robert for at vi fikk levere kjøkken til dere.

Bli bedre kjent med oss