fbpx
Våre butikker


Avtal møte


køkken i høj kvalitet og smukt design

Nyheter

Kjøkkentrender og innovasjon i 2024

Året 2024 bringer med seg friske ideer og inspirasjon til det skandinaviske kjøkken, og Rotpunkt kjøkken er i forkant med sine innovative løsninger.

Allerede nå kan vi presentere våre nyheter for 2024 og hvordan de vil være med på å forme kjøkkentrenden i det kommende året. Her finner du blandt annet nye modeller, høyder og bredder på skap, nye farger, grep og bordplater.

La oss utforske de hotteste trendene som vil prege kjøkkenlandskapet dette året.

Skap livlige kjøkkenmiljøer med farger

Marineblå og grønn er de dominerende fargene som setter tonen for kjøkkeninnredning det neste året. Marineblå gir et elegant og sofistikert preg, mens grønn tilfører friskhet og harmoni. Detaljer med kobber og gull ser også ut til å ta større del av kjøkkenlandskapet i 2024. Utforsk hvordan du kan inkorporere dette i ditt eget kjøkken med Rotpunkts brede spekter av tilpassbare alternativer. Fra kabinetter til benkeplater, la kjøkkenet ditt være en visuell fest!

Serie: Zerox +

Et drømmekjøkken i blått

Serie: Zerox +

Naturen inn i kjøkkenet

Tenk helhet: Ta fargene med inn i skapet

Et moderne og alsidigt køkken

Åpen stue kjøkkenløsning: Skap samhørighet i hjemmet

Den åpne stue kjøkkenløsningen fortsetter å være en favoritt i 2024. Rotpunkt kjøkken tilbyr elegante designløsninger som gir sømløs overgang mellom matlaging og underholdning. Utforsk smarte layouter sammen med våre kjøkkenkonsulenter og få tips om hvordan du maksimerer plassen for et funksjonelt og innbydende kjøkken.

Naturmaterialer inn på kjøkkenet: Skap et organisk miljø

Gjør ditt kjøkken til en oase av naturlige materialer. Rotpunkt kjøkken utvider nå sin Wood Unlimited serie med flere farger! Oppdag hvordan du kan integrere disse materialene og fargene i din egen kjøkkeninnredning for å skape et naturlig rom.

Serie: Wood Unlimited +

Inspirasjon fra naturen

Serie: Smala + Wood Unlimited +

Moderne og klassisk mørkt kjøkken

Fenix Black melamine Extra matt
Serie: Wood Unlimited +

Moderne kjøkken i tre

New Forest Oak

Utnytt plassen!

I 2024 handler det ikke bare om størrelsen, men om hvordan du bruker plassen. Rotpunkt kjøkken tilbyr smarte løsninger for mindre hus, fra lavere sokkel for mer skapplass til optimaliserte lagringsalternativer. Oppdag hvordan du kan skape et funksjonelt og elegant kjøkken selv i begrensede rom.

I 2024 lanserer vi også høyskap i hele 247 cm! Om du bor i en eldre bygård i byen eller i en bolig med ekstra takhøyde gir Rotpunkt deg nå muligheten til å utnytte dette på en elegant måte.

Zerox KQ Grey Stone

Smarte løsninger: Teknologi møter funksjonalitet

Rotpunkt kjøkken tar i bruk smarte løsninger som gjør livet enklere og mer effektivt. Vi lanserer nå 75 cm brede skap både for integrert kjøl/frys og praktisk oppbevaring, med ny og utbedret uttrekksmodul. 75 cm skap fås både i over-, under- og høyskap. Oppdag hvordan teknologi kan forbedre din daglige kjøkkenopplevelse.

 

Et moderne og alsidigt køkken

Lys opp 2024

I 2024 lyser vi opp våre kjøkken og viser frem våre eiendeler med belysning inne i skap og skuffer! Med smart belysning finner du raskt det du trenger, samtidig som du kan vise frem ditt yndlingsservise i vitrineskapene. Gjør kjøkkenet ditt til et funksjonelt og elegant samlingspunkt.

Vetrineskap: Vis frem dine skatter

Vitrineskap er på vei inn igjen i norske kjøkken. Dette er en populær løsning for deg som ønsker å vise frem dine elegante glass eller flotte servise.

La deg inspirere av våre inspirasjonskjøkken med vitrineskap:

Serie: Smala + Wood Unlimited +

Moderne og klassisk mørkt kjøkken

Fenix Black melamine Extra matt
Serie: Wood Unlimited + Zerox +

Skandinavisk kjøkken

New Forest Oak
Serie: Wood Unlimited +

Inspirasjon fra naturen

Prikken over i´en

Gjør kjøkkenet til noe helt eget ved å avslutte med en personlig touch. Rotpunkt kjøkken har et stort utvalg grep og grepslister som kan gi ditt kjøkken en personlig stil. Vi utvider i år vårt sortement med nye farger på våre grepslister og helt nye grep fra det London-baserte selskapet Buster & Punch.

Grebsskinne i messing

2024 setter miljø og bærekraft på agendaen

Bærekraftighet, inneklima og miljø spiller en stadig større rolle i mange menneskers liv. Derfor også ved valg av kjøkken. Dette tar Rotpunkt på alvor og har plassert seg i førersete i kjøkkenbransjen ved stadig å videreutvikle vår Greenline serie med nye modeller og farger.

Svanemerket peker på Rotpunkt som en av de ledende aktørene på det norske markedet for kjøkkenløsninger med høy miljøprofil i 2022. Med sin Greenline serie gjør Rotpunkt det lett å handle rett.

Spør en av våre kjøkkenkonsulenter om hvordan du kan få et kjøkken som både ivaretar deg, ditt inneklima og miljø.

Bli inspirert av våre nyheter:

Serie: Zerox +

Et stilig kjøkken med naturlig preg

Serie: Zerox +

Kjøkken med granit-look

Serie: Wood Unlimited +

Inspirasjon fra naturen

Serie: Zerox +

Sort og røft

Serie: Smala + Wood Unlimited +

Moderne og klassisk mørkt kjøkken

Fenix Black melamine Extra matt
Serie: Zerox +

Naturen inn i kjøkkenet

Serie: Zerox +

Et drømmekjøkken i blått

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg gjerne! Våre kjøkkenkonsulenter legger sin stolthet i å gi hvert kjøkken et personlig preg. Ta kontakt i dag!

Avtal møte