fbpx
Våre butikker


Avtal møte


køkken i new nordic

Nordisk kjøkken: 3 tips til å skape et New Nordic kjøkken

«New Nordic» er et populært valg hos Rotpunkt. Stilen kjennetegnes ved å invitere naturen inn, med bruk av lyse materialer og farger. Den nye nordiske kjøkkenstilen fokuserer på funksjonalitet, minimalisme og bruk av naturlige materialer. Drømmer du om et kjøkken i nordisk stil? Her får du noen tips til å skape et New Nordic kjøkken.

Få inspirasjon til den nordiske kjøkkenstilen i Rotpunkts utstillingslokaler

I våre utstillingslokaler over hele landet kan du se våre mange kjøkkenmuligheter inspirert av den nordiske stilen. Våre kjøkkenkonsulenter hjelper deg med å sette sammen ditt Rotpunkt-kjøkken i New Nordic Style.

Nordisk køkken fra Rotpunkt - City Nature Oak White
  • Rotpunkt kjøkkenvalg

Se våre City Nature Oak – Et lyst kjøkken i nordisk stil

City Nature Oak i lys laminat – et vakkert, praktisk og ideelt kjøkkenvalg innenfor New Nordic kjøkkenstil.

1. Fargevalg innenfor New Nordic kjøkken

Den nordiske stilen kjennetegnes av en lys og nøytral fargepalett. Fargeskjemaet omfatter blant annet nøytrale og naturlige farger som grå, beige, brun og hvit. Det kan også være elementer av blått og grønt, som representerer naturen i form av havet og skogen. Fargene skaper balanse og kan matches med håndtak, armaturer og hvitevarer i svart eller metall for å gi kontrast.

 

Nordisk køkken
  • Rotpunkt kjøkkenvalg

Se våre Zerox FX Beige Arizona – Materialer og farger fra New Nordic Style

Zerox FX Beige Arizona består av lyse elementer og vakre paneler i valnøtt, som skaper en rolig atmosfære og et moderne uttrykk inspirert av New Nordic Style.

2. Materialvalg i det nordiske kjøkken

I det nordiske kjøkkenet integreres den rå naturen, noe som også gjenspeiles i materialene som er kjennetegnet for New Nordic kjøkkendesign. Tre, keramikk og stål er spesielt populære materialer. Tre kan for eksempel brukes til kjøkkenskapene i kombinasjon med de nøytrale fargene som finnes i New Nordic fargepaletten, mens keramikk kan brukes som bordplate. Generelt er overflatene og teksturene i et nordisk kjøkken inspirert av naturen, noe som bidrar til en rolig og behagelig opplevelse av kjøkkenrommet.

new nordic style
  • Rotpunkt kjøkkenvalg

Nordisk kjøkken med kjøkkenøy og uten fettmerker på frontene

Et kjøkken med kjøkkenøy med våre HPL XT fronter med anti-fingeraftrykk belegg i Beach Grey kombinert med Memory RI i New Forest, forener alle elementene fra den nordiske stilen.

3. Funksjonaliteten er i fokus

Det sentrale i det nordiske kjøkkenet er ikke bare design, farger og materialer. Kjøkken designet i New Nordic stil prioriterer funksjonalitet over alt annet. Hos Rotpunkt har vi et bredt utvalg av funksjonelle og skreddersydde løsninger inspirert av den nordiske stilen, inkludert:

Lurer du på noe?

Vi hjelper deg gjerne! Våre kjøkkenkonsulenter legger sin stolthet i å gi hvert kjøkken et personlig preg. Ta kontakt i dag!

Avtal møte