Rotpunkt butikk
Rotpunkt kjøkken åpner i Bergen

Rotpunkt fylte 90 år i fjor, og med sin fremtidsrettede, miljøvennlige profil, ligger Rotpunkt et hestehode foran konkurrentene. Styreleder for Rotpunkt Norge, forteller om den ambisiøse vekstplanen:

– Som et ledd i etableringen i Norge, er vår ambisjon å være landsdekkende innen 2023. Vi skal ikke være lokalisert overalt – vi er mer opptatt av at markedsgrunnlaget og potensialet og er stort nok, slik at vi kan ta en markedsledende posisjon i vårt segment, avslører Johnny Torp.

Ifølge vekstplanen ønsker Rotpunkt å åpne tre til fire butikker i året, før de til slutt lander på 16 butikker på landsbasis. Vår ambisjon er å være nummer én i «mellom-segmentet», og å bli en foretrukken partner i prosjektmarkedet.

Kjøkkenbutikk Bergen Rotpunkt Kjøkken

Turen er kommet til Bergen og butikk nummer syv.

Kjeden har fra før av to butikker i Oslo – på Alna og Skøyen, i Fredrikstad og på Jessheim. I 2021 er butikk nummer fem åpnet i Haugesund og nummer seks i Drammen. Nå er turen kommet til Bergen. Vi gleder oss til å åpne dørene i Conrad Mohrs vei 11, 25. november, sier butikkleder Inge Rå.

Butikken ligger i Conrad Mohrs vei – i forlengelsen av «kjøkken-gaten» i Bergen; Kanalveien. «Ved å etablere oss i området hvor bergensere handler kjøkken vil vi tilføre et stort utvalg kjøkken og design som man ikke finner andre steder.  At vi i tillegg er bransjeledende innen bærekraft forventer vi vil bidra til at også utbyggere ser potensialet i å velge Rotpunkt i sine prosjekter. Vi vil kunne bidra til et bærekraftig total-prosjekt» legger han til.

Kundeservice står selvfølgelig svært høyt på lista når Rotpunkt skal slå ut vingene og bli landsdekkende. Når de tegner kjøkken for kundene er det individuelle løsninger som er nøkkelen til fornøyde kunder.

– jeg kan ikke få kommet fort nok i gang sier Inge, som allerede nå er tilgjengelig for de som ønsker bistand til å realisere sine drømmer. Med Rotpunkt sitt store modellprogram kan du få det du drømmer om til både kjøkken, bad og garderobe.

– Med ny flott butikk gleder vi oss til å lage et mesterverk for hver eneste kunde, lover Inge og smiler.

Butikkleder: Inge Rå
ir@rotpunkt.no
94 10 77 77
Book et møte

+
Book et møte
Ønsker du en helt uforpliktende konsultasjonstime med en av våre rådgivere?
Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.
  • Til butikkene
  • Max. file size: 2 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Book et møte